Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Tríada Formació Musical


Telèfon

620408118

Adreça

Carrer Arimón, 68 Bajos 1A

Població

Sabadell

Descripció

Descobreix el món de la música amb Tríada Formació Musical a Sabadell!

TRÍADA FORMACIÓ MUSICAL

Som professionals de la música, tant en l’aspecte de l’ensenyament com de la interpretació musical. Ens proposem oferir un servei d’ensenyament de qualitat dissenyat per a que els estudiants adquireixin un coneixement sòlid tot gaudint del procés d’aprenentatge.
Aboquem en aquest projecte tot el nostre bagatge professional dins l’àmbit de l’ensenyament amb infants, joves i adults,així com les diverses col•laboracions amb professionals de prestigi.  

 Fes Música a l’escola amb Tríada Formació Musical

Què Oferim?

Sensibilització Musical
Adreçat als més petits, prenen contacte amb el món musical dels ritmes i el sò, a partir de cantar moltes cançons, prenent conciència del propi cos, fent jocs rímics picant de mans, caminant seguint el ritme, etc. Es treballa bàsicament a partir de la imitació, la repetició i la improvització. 
Roda d’instruments: durant aquests anys es van presentant els instruments i les diferents famílies, els van veient i escoltant per poder decidir més endavant l’instruent que els hi agradaria tocar.

Iniciació Musical
Per als nens i nenes de 1er i 2n, segueixen amb el treball anterior i afegim el principi de lectura, reconèixer els símbols que ens diferencien les notes,els ritmes, a reconèixer el seu tò i alçada... 

Llenguatge musical
Des de 3r fins a 6è, acompanyem l’aprenentatge de l’instrument amb el llenguatge musical, que ens ajudarà a entendre i a conèixer el món de la música d’una manera més completa.
Teoria: on s’explica teòricament el que es farà a continuació pràcticament. 
Solfeig: es presenten els nous símbols que integren una partitura i s’aprenen a llegir, escriure i interpretar.
Cançó: cantem cançons, majoritàriament populars, triades per anar afegint la matèria nova que es va aprenent.
Ritme: saber escriure, llegir i interpretar ritmes nous.
Dictat: saber reconèixer tant els ritmes com les notes (so).
Audició: es presenten diferents instruments per conèixer el seu so i els escoltem en diferents peces musicals, es parla de l’obra, l’autor, el context social, històric, geogràfic, etc  
Pràctica amb instrument: posar en pràctica a l’instrument que toca cada alumna el que es va aprenent a la classe.                                                                                                                     

Instrument
A partir de primer poden començar a aprendre a tocar un instrument, és un procés complexe, es necessita constància i recolzament de la família, que sempre que tingui un dubte pot comptar amb el professor. Cada instrument té les seves particularitats, es comença aprenent la tècnica bàsica per fer sonar l’instrument i les diferents notes per començar a tocar cançons, d’aquesta manera anar avançant cap al domini de l’instrument.   

Conjunt Instrumental
Els grups instrumentals conformen l’eix central de la nostra proposta pedagògica. Ja que és a les formacions on es posa de manifest la feina feta pels alumnes i on a més d'aprendre instrument i la seva tècnica, aprenen a expressar, conviure, treballar en equip, alhora que prenen consciència de la importància de la seva aportació individual dins un grup.
Els grups instrumentals estaran basats en la interpretació de música d’estils diversos adaptada als diferents nivells. 
Bàsicament es tractarà de grups instrumentals de música clàssica, moderna i tradicional, i els alumnes podran formar-ne part d’un o altre a partir del seu nivell i necessitats d’aprenentatge.

Coral / Conjunt vocal
Concebuda com a espai musical de convivència dels diferents membres de la comunitat educativa. Entenem la coral de cada centre com a un dels eixos de la nostra activitat, tant pel seu valor pedagògic com de  convivència. A més de valorar la veu com a instrument propi, a la coral, prenem consciència de conceptes com afinació, tempo, melodia...
A la coral, a més,  hi conviuen alumnes de diferents nivells i edats, compartint un projecte comú, de tal manera que la coral hi afegeix un valor de convivència especialment significatiu als diferents beneficis formatius que té la pràctica de la música en grup.

Classes per a Adults
Adreçat a pares i mestres, els hi oferim totes les propostes anteriors: llenguatge, instrument, grup instrumental i vocal...

"Amb la nostra experiència i passió per l'ensenyament musical, oferim un ambient enriquidor on els estudiants poden explorar la seva creativitat, desenvolupar habilitats musicals i descobrir la bellesa de la música."


Aquest anunci patrocinaTambé et pot interessarRep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès