( - )

El Caldes tanca la temporada a casa amb victòria i homenatge a Alejandro Varón "Pesky"

Jaume Ramoneda
89'
N. Moyano
46'
Xavier Francés Raúl Arjona
Marc Pujol Mario Torres
56'
Marco Rubio Marc Angelet
56'
Andrés Dil Guillem Cabot
70'
Guillem Resina Albert Guiteras
89'
Pesky You Kamassokho
89'
89'
Pau Valerós Mahamadou Sawaneh
Albert Guiteras
20'
60'
Roger Coris

El CF Caldes acomiada Alejandro Varón "Pesky" amb un emotiu homenatge en el seu últim partit a Les Cremades, sumant una victòria que situa l'equip en tercera posició de la classificació

En una jornada carregada d'emoció i sentiment, el CF Caldes va aconseguir una ajustada victòria per 1-0 contra la UE Can Gibert, en un partit que també va servir per retre homenatge a Alejandro Varón Alvarez "Pesky", en el que ha estat el seu últim partit oficial a l'estadi de Les Cremades abans de retirar-se del futbol actiu.

La primera part del partit va transcórrer amb poca activitat davant de les porteries, un reflex de la situació classificatòria i esportiva de tots dos conjunts, especialment després de la victòria del CF Argentona el dissabte, que va deixar al CF Caldes sense opcions de lluitar per la segona plaça i un lloc als play-offs d'ascens. Malgrat això, el CF Caldes va dominar el joc, creant les millors ocasions durant aquest període.

El segon temps va seguir la mateixa línia que el primer, amb el CF Caldes mostrant més determinació per endur-se el triomf. Al minut 65, una falta a la frontal de l'àrea va ser magistralment executada per You, encara que Roger García, del Can Gibert, va respondre amb una parada espectacular desviant la pilota a córner. El Can Gibert va tenir la seva gran oportunitat al minut 70, quan Nil Moyano no va aconseguir convertir un remat clar davant del porter local. El gol de la victòria va arribar en el temps addicional, al minut 92, quan un error en el control de Pesky va permetre que Ramoneda quedés sol davant del porter de la UE Can Gibert, situació que va aprofitar per marcar l'únic gol del partit. Aquest gol no només va donar els tres punts al CF Caldes sinó que també va servir com a colofó perfecte per a l'homenatge a "Pesky".

Amb aquest resultat, el CF Caldes tanca la temporada davant la seva afició en tercera posició, després que l'Argentona assegurés la seva posició als play-offs. La següent i última jornada veurà el CF Caldes visitant el camp del líder, el Manlleu, en un partit que, tot i no tenir implicacions classificatòries per a ells, promet ser un bon test per tancar la temporada.