Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Cardedeu cau davant el Can Gibert en l'últim partit de la temporada i es despedeix de la Primera Catalana

Gols
18'
Gerard Beltrán
Ibrahima Diouf
20'
Mahamadou Sawaneh
70'
86'
Raúl Arjona (p)
89'
Mahamadou Sawaneh Ignacio Juan
46'
Gabriel Díaz Nil Moyano
46'
46'
David Bach David García
46'
Oussu Gassama Roger Serral
63'
Johan Andrés Xavier Laborde
63'
Gerard Antón Oriol Puigbó
Raúl Arjona José Flores
65'
Arnau Gallardo Roger Coris
79'
Sergi Guino Simó Ribas
79'
Targetes
49'
Xavier Laborde
53'
Salim Gassama
Roger Coris
67'
88'
Gorka García

El Cardedeu perd 4-1 contra el Can Gibert en l'últim partit de la temporada, tancant una etapa a Primera Catalana amb la vista posada en recuperar la categoria l'any vinent

El Cardedeu ha tancat la seva temporada amb una derrota dolorosa per 4-1 al camp del Can Gibert en un partit marcat per la diferent situació dels dos equips. Mentre que el Cardedeu ja havia confirmat el seu descens, el Can Gibert es jugava la quarta posició de la lliga.

El partit va començar bé per al Cardedeu, que es va avançar al minut 18 gràcies a un gol de Gerard Beltrán en una jugada d'estratègia de sac de banda. No obstant això, només dos minuts després, Ibrahima Diouf va empatar per al Can Gibert amb un remat de cap al segon pal. El primer temps va acabar amb un empat, reflectint la competitivitat entre ambdós equips.

A la segona part, el Cardedeu va fer canvis amb l'esperança d'aconseguir els tres punts, però al minut 70, en un contraatac, Mahamadou Sawaneh va posar el Can Gibert per davant. Malgrat els intents desesperats del Cardedeu per empatar, el mateix Sawaneh va marcar el tercer gol en un altre contraatac. Ja en el temps de descompte, Raúl Arjona va sentenciar el partit amb un penal, posant el 4-1 definitiu.

Amb aquesta derrota, el Cardedeu finalitza la seva etapa a Primera Catalana i confirma el seu descens de categoria. L'equip vallesà  afronta l'any vinent amb l'objectiu clar de recuperar la seva plaça a Primera Catalana, treballant dur per aconseguir-ho.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental