( - )

El Cardedeu descendeix a Segona Catalana després d'una derrota dolorosa contra el Blanes

1 - 2
21'
David Busto
Oussoumane Gassama
44'
77'
Xavier Laborde Mountaga Diallo
46'
49'
Abderrahim Mouka Hugo García
62'
Joan Josep De la Pena Marc Güera
62'
Gerard Ayala Mahamadou Sumaray
Iván García David Bach
66'
66'
Bukary Marena David Busto
79'
Iván Sebastián Rubén Barroso
Johan Andrés Oussoumane Gassama
80'
Mountaga Diallo
44'
Xavier Laborde
63'
81'
Iván Sebastián
Carlos Lópex
82'
82'
86'
Ousman Ceesay
Toni Jiménez
89'
89'
Johan Andrés
89'
89'
Joan Josep De la Pena
90'

El Cardedeu perd un partit clau contra el Blanes i certifica el seu descens a Segona Catalana després de més d'una volta sense entrar en posicions de descens

El Cardedeu ha patit una derrota amarga en un partit decisiu contra el Blanes, resultat que segella el seu descens a Segona Catalana després d'haver estat una volta sencera fora de la zona de perill. Tot i crear nombroses ocasions de gol, els vallesans no van poder evitar una derrota que els condemna.

El partit va començar de manera positiva per al Cardedeu, que dominava les segones jugades i va tenir una clara oportunitat en un u contra u de Mountaga Diallo, però el porter Ousman Ceesay va evitar el gol amb una gran aturada. Al minut 21, el Blanes va aprofitar una ocasió i David Busto, quedant-se sol davant Toni Jiménez, va marcar el primer gol del partit. Abans del descans, una excel·lent combinació entre Oussu Gassama i Aleix Cirera va permetre a Gassama empatar el partit amb una definició subtil sobre el porter.

A la segona part, el Cardedeu va sortir amb força, dominant la possessió i creant múltiples ocasions, incloent-hi tres remats al pal. No obstant això, la crueltat del futbol es va manifestar a quinze minuts del final, quan en un contraatac del Blanes, Rubén Martínez va marcar de cap després d'un centre lateral. Malgrat els intents desesperats del Cardedeu per igualar el marcador, el Blanes va saber gestionar l'avantatge i assegurar els tres punts.

Aquesta dolorosa derrota davant la seva afició suposa el descens del Cardedeu a Segona Catalana. Tot i la decepció, l'equip encara ha de tancar la temporada visitant el camp del Can Gibert, amb l'esperança de finalitzar l'any amb una nota positiva i preparar-se per intentar el retorn a Primera Catalana la pròxima temporada.