( - )

El Granollers acomiada la Lliga Elit amb una dura derrota davant el Sabadell "B"

Pau Sala
10'
24'
Albert García
30'
Josep Roma
40'
José Enrique Carrasco
Master Omar
41'
50'
67'
86'
Pere Sánchez Marcos Salau
46'
Erick Salguero Miquel Poveda
46'
Martí Alba Sete
46'
60'
Ivan Bustamante Josep Roma
60'
Miquel Ustrell Ivan Tebar
Ferran Fontdeglòria César Paredes
64'
Oriol Bordas Víctor Díaz
64'
70'
Alberto Salamanca Arnau Abella
70'
Eloi Martínez Hugo García
César Paredes
35'
Martí Alba
69'
Master Omar
72'

El Granollers tanca la seva etapa a la Lliga Elit amb una derrota contundent per 2-6 davant el Sabadell "B", que ha assolit l'ascens. La pròxima temporada, el Granollers jugarà a Primera Catalana

PELUDETS de granollers

El Granollers va acomiadar la seva etapa a la Lliga Elit amb una derrota dolorosa al Municipal de Carrer Girona, on el Sabadell "B" va demostrar la seva superioritat i va celebrar l'ascens a Tercera RFEF amb una contundent victòria per 2-6.

El partit va començar favorablement per als granollerins, amb Pau Sala avançant els locals al minut 10 amb un xut creuat ras que va sorprendre a Víctor López, porter del Sabadell "B". No obstant això, al minut 24, Albert García va aprofitar una pilota morta a l'àrea per igualar el marcador. Només sis minuts després, Josep Roma, un exjugador del Granollers, va posar el Sabadell "B" per davant amb un xut potent creuat. A cinc minuts del descans, José Enrique Carrasco va ampliar l'avantatge per als visitants, però Master Omar, el pitxitxi de la categoria, va retallar distàncies un minut després, deixant el marcador en 2-3 al descans.

A la segona part, el Sabadell "B" va mostrar una gran efectivitat. Al minut 50, José Enrique va marcar el quart gol amb una excel·lent acció individual. Al minut 67, Albert García va aprofitar una altra pilota morta a l'àrea per marcar el cinquè. Ja en els minuts finals del partit, Valter Pereira va sentenciar el matx amb un penal, posant el 2-6 definitiu al marcador.

El Granollers s'acomiada de la Lliga Elit amb aquesta dura derrota, i la pròxima temporada jugarà a Primera Catalana. Tot i el resultat, l'equip afronta el futur amb l'esperança de tornar més fort i lluitar per un retorn a la categoria superior.