Bilal Marroun
55'
88'
Joan Batlle

El Molinos aconsegueix una victòria vibrant contra l'Ametlla en un partit ple de tensió i amb una doble remuntada en un final frenètic

onllar-immobiliaria

El partit entre l'Ametlla i el Molinos, disputat al Municipal Josep Costa, va ser un autèntic espectacle de tensió i emoció, especialment en els últims minuts. Amb l'Ametlla ja salvada i el Molinos lluitant per evitar el descens, els dos equips van protagonitzar un duel intens que va culminar amb una victòria agònica per als visitants.

La primera part del partit va estar marcada pels nervis i la falta de ritme. Cap dels dos equips va aconseguir imposar-se clarament i les ocasions van ser escasses. El Molinos va tenir les millors oportunitats, però el porter local, Víctor Gragera, va mantenir la seva porteria a zero amb intervencions destacades. L'Ametlla, per la seva banda, no va crear perill significatiu i el marcador no es va moure abans del descans.

La segona part va començar amb un cop dur per als vallesans, ja que al minut 48, Adrián Saldaña va avançar el Molinos amb un gol de cap després d'un córner. La lesió de Víctor Gragera va obligar l'Ametlla a reestructurar el seu equip, i els vallesans van optar per una tàctica més ofensiva. Aquesta decisió va donar fruits al minut 82, quan Mady Traoré va veure el seu xut rebutjat per la defensa i Quim Fornell va aprofitar el rebot per empatar el partit. Només un minut després, Saidou Diallo va robar una pilota a camp contrari i va assistir Quim Fornell, que va marcar el segon gol per l'Ametlla, posant els locals per davant.
Però l'emoció no es va aturar aquí. A falta de tres minuts per al final, una incursió de Tarek va provocar un penal que Ismael Aguilar va convertir per igualar novament el marcador. En els últims instants del partit, el Molinos va aconseguir la victòria gràcies a un gol de Gousumani Sanneh, que va rematar un centre d'Adrián Saldaña, assegurant tres punts vitals per a la seva lluita per la permanència.

Malgrat la derrota, l'Ametlla manté la seva posició segura a la classificació amb 45 punts, ocupant la sisena posició. La propera jornada visitarà el camp de la Penya Barcelonista Anguera, un rival que també lluita per certificar la seva salvació.