Massimo Campana
80'
87'
Alex Ruiz

El Mollet finalitza la temporada amb una victòria per 0 a 2 contra el Mataró en un partit tranquil. Els vallesans acaben en desena posició amb 41 punts.

ascensores-TEAM-mollet

El Mollet va tancar la seva temporada amb una victòria tranquil·la davant el Mataró, en un partit disputat que es va desenvolupar sense grans sobresalts.

Els visitants van començar amb bon peu, gràcies a un gol de Gonzalo Carmona al minut 15. Tot i que el Mollet va controlar la possessió de la pilota, el Mataró es va mostrar pacient i no va perdre la compostura. La primera part va acabar sense més incidències, amb un ritme de joc que va anar disminuint a mesura que s'acostava el descans.

A la segona meitat, el Mataró va intentar avançar-se i buscar el gol, però no va aconseguir superar la defensa del Mollet. La bona notícia per al Mollet va ser el retorn d'Àlex Ruiz, que va tornar al camp després d'haver-se perdut tota la temporada per lesió. Al minut 66, Juan Carlos Carrillo va marcar el segon gol per al Mollet, assegurant la victòria dels vallesans. Tot i alguns intents del Mataró per retallar distàncies, Dídac Martínez, jugador de la pedrera del Mollet, va evitar qualsevol gol dels visitants i va mantenir la porteria a zero, amb una gran actuació individual.

Amb aquest resultat, el Mollet finalitza la temporada en desena posició amb 41 punts. Una victòria que tanca una temporada positiva i deixa bones sensacions per al futur.