( - )

El Molletense remunta en els últims minuts i aconsegueix l'empat en el derbi vallesà contra Les Franqueses

Masi Dabo
23'
44'
Armando Irigoyen
David Olid
54'
David Olid
72'
85'
Mamadou Sidibé
89'
Jordi Gil Omar Qanni
39'
46'
Mikel Lacárcel Armando Irigoyen
Gerard Enrich Jordi Martín
55'
55'
Marc Soldado Alejandro Vega
66'
Ibrahima Sanneh Víctor Gago
66'
Albert Mateo Mussa
Mouhamed Camara Masi Dabo
74'
89'
Bakary Coulibaly Álvaro Rubio
28'
Mussa
Omar Qanni
38'
Omar Qanni
40'
Omar Qanni
41'
Jordi Gil
60'
61'
Víctor Gago
Pau Bages
63'
73'
Guillem Obiol
85'
Albert Mateo
89'
Moha
89'
Edgar Marín
89'
Mouhamed Camara
89'
89'
Pau Mateos

Gran derbi vallesà entre dos bons rivals, en un partit ple de tensió i amb emoció fins a l'últim instant

setel-lesfranqueses

El derbi vallesà d'aquest dissabte tarda va viure un dels seus capítols més emocionants d'aquesta temporada, amb Les Franqueses i el Molletense repartint-se els punts en un trepidant empat a 3 que es va definir al temps de descompte.

El partit, disputat al camp municipal de Corró d'Avall, va arrancar amb un ritme altíssim, prometent una tarda plena d'acció. Des del començament, Les Franqueses van mostrar la seva intenció d'avançar-se al marcador. Al minut 6, una jugada de Masi Dabo, que acabaria amb la pilota al fons de la xarxa, va ser anul·lada per falta sobre el defensa, segons va indicar l'àrbitre. No obstant això, al minut 23, en una pilota llarga cap a David Olid, que amb una passada precisa per Masi Dabo, realitza una definició exquisida per sobre del porter Víctor Rodríguez, que posa l'1-0 a favor dels locals. El Molletense no es va arronsar i abans de finalitzar la primera meitat, Guillem Obiol va servir una falta que Armando Irigoyen va convertir en gol, restablint l'empat en el marcador. La igualtat entre els dos equips va quedar patent amb el descans amb un marcador d'1 a 1.

La segona meitat va continuar amb la mateixa intensitat. David Olid, en una mostra de picardia i oportunitat, va marcar dos gols més per Les Franqueses, el segon d'ells al minut 72, aparentment decantant la balança a favor dels locals. Però el Molletense no va donar el partit per perdut i va lluitar fins al final. Al minut 85, Mamadou Sidibé va començar la remuntada pel Molletense amb un potent cap després d'un córner servit per Albert Mateo. La insistència dels visitants va tenir la seva recompensa quan, ja en temps de descompte, la mateixa dupla Mateo-Sidibé va connectar un altre cop per posar el 3-3 definitiu al marcador.

Aquest resultat deixa a Les Franqueses en novena posició amb 40 punts, mentre que el Molletense, amb 33 punts, segueix a la lluita per la salvació, a tres punts de la zona segura. Les Franqueses buscarà assegurar la seva permanència en la jornada vinent visitant el Premià, mentre que el Molletense rebrà al Cabrils en un altre duel crucial per la seva supervivència a la Segona Catalana grup 2.