Rubén Torralba
62'
Armando Irigoyen
89'

Amb la presència destacada de Manolo González, tècnic del RCD Espanyol, a les graderies, el Molletense guanya al Cabrils en un partit intens al municipal zona sud i es troba a tan sols un punt de la salvació

ascensores-TEAM-mollet

En una jornada crucial per la lluita per la permanència, el Molletense ha aconseguit una victòria importantíssima contra el Cabrils, en un partit disputat al municipal zona sud, amb la notable presència de Manolo González, tècnic del RCD Espanyol, entre el públic.

Des del xiulet inicial, el Molletense ha mostrat la seva determinació per assegurar els tres punts, creant dues clares ocasions de gol als primers minuts. El moment clau va arribar al minut 19, quan Bernat Icardo va provocar un penal que Nico Aradilla va transformar amb eficàcia, posant l'1-0 al marcador. Malgrat l'avantatge inicial, el Cabrils no va cedir i va començar a pressionar l'àrea local amb perill. Sergio Alfaro, porter del Molletense, va realitzar dues aturades clau per mantenir el seu equip per davant al marcador fins al descans.

Els canvis realitzats pels entrenadors al començament de la segona meitat van reflectir estratègies diferents. Al minut 60, Marcelo Villegas va estar a punt de marcar per al Cabrils en una gran jugada individual. No obstant això, al minut 71, Albert García va establir l'empat per al Cabrils en una excel·lent jugada col·lectiva. Els últims 20 minuts van ser de tensió màxima. El Molletense, necessitat de la victòria, es va llançar a l'atac, i Alex Vega va aprofitar una pilota llarga al minut 80 per rematar de manera creuada i posar de nou als locals per davant. Els nervis es van mantenir fins que, al minut 90, Nico Aradilla va segellar la victòria amb un excel·lent passi de Roger Carricondo.

Aquest triomf deixa al Molletense amb una sèrie de cinc partits invicte i a només un punt de la salvació quan falten tres jornades per al final de la temporada. La setmana vinent, el Molletense visitarà el camp del Cirera, un equip que ja ha assegurat la seva permanència, amb l'esperança de continuar sumant punts cap a la salvació definitiva.