( - )

El Parets cau davant l'Argentona en un partit complicat on els locals es jugaven els play-offs d'ascens

3 - 1
28'
Sergi Llavaneras (p)
Andrés González
42'
Kevin Velázquez
79'
Adrià Pacheco
89'
Edgar Velasco Guillem Conesa
46'
46'
Ousmane Doumbia Manuel Vílchez
64'
Dani Rodríguez Adrián Biboum
64'
Pol Esteban Héctor Tejero
Aitor Hernández Sergi Sánchez
65'
73'
Sergio Jiménez Ousmane Doumbia
Adrià Pacheco Álvaro Yustos
74'
84'
Pau Mata Pedro Lino
Francesc Fortí Andrés González
85'
Èric Lobato David Yustos
89'
Guillem Conesa
27'
42'
Carlos Gallego
Èric Lobato
53'
56'
Ilyas Karach
Daniel Olmeda
61'
76'
Mohamed Lamine
Albert Groult
77'
Sergi Sánchez
85'
85'
88'
Marc Arroyo
Víctor Yustos
89'
David Yustos
89'
89'
Pol Esteban

El Parets, ja salvat, va perdre 3-1 al camp de l'Argentona, que es jugava l'accés als play-offs d'ascens. Malgrat avançar-se amb un penal, els vallesans van cedir davant la pressió local.

El Parets va disputar un partit difícil al camp de l'Argentona, on els locals es jugaven l'accés als play-offs d'ascens mentre que els vallesans, ja salvats, van mostrar menys ambició. Malgrat començar dominant el joc, el Parets no va poder mantenir l'avantatge inicial i va acabar perdent 3-1.

El partit va començar amb polèmica quan, al minut 3, l'àrbitre no va assenyalar un clar penal sobre Mohamed Lamine, una decisió que va indignar l'equip vallesà. Malgrat aquest contratemps, el Parets va seguir controlant la possessió i creant ocasions. Al minut 28, l'àrbitre sí que va assenyalar un penal sobre Adrián Biboum, que Sergi Llavanera va transformar amb seguretat per posar el 0-1 al marcador. No obstant, l'Argentona va reaccionar i, just abans del descans, Andrés González va empatar el partit amb una bona acció combinativa.

La segona part va iniciar amb un gol anul·lat per mans d'Adrián Biboum, i el Parets va realitzar canvis tàctics que van modificar l'equilibri de l'equip. L'Argentona, amb l'objectiu dels play-offs en ment, va intensificar el seu atac i va aconseguir posar-se per davant al marcador gràcies a Kevin Velázquez, que va aprofitar una errada defensiva després d'un córner. El Parets va intentar buscar l'empat, però un contraatac letal de l'Argentona, culminat per Adrià Pacheco, va sentenciar el partit amb el 3-1 definitiu. Aquesta derrota deixa el Parets en la setena posició amb 41 punts, però encara amb la possibilitat d'acabar quart a la classificació.

La propera setmana, el Parets tancarà la temporada al Josep Seguer contra el Begur, en un partit que servirà per acomiadar una campanya en què han aconseguit assegurar-se la permanència a la categoria.