( - )

El Sant Feliu empata contra el Voltregà i certifica el descens a Tercera Catalana

2 - 2
11'
Edudald Vázquez
Kuru
22'
Kuru
72'
89'
E. Vázquez
46'
Marc Toneu Eloi Garrido
64'
Jordi Senmartí Arnau Sánchez
64'
Marc Álvarez Arnau Casas
Guillem Posas Kuru
77'
Biel Berenguer Adrià Turón
77'
77'
Raúl Vidal Eric Alfredo
77'
Raúl Yespes Marc Crosas
Mario Sánchez Yago Brito
84'
Arnau Girbau Jep Nortés
88'
50'
Marc Crosas
Juanpe Blázquez
57'
Fran Pujol
71'
71'
Marc Álvarez
Jep Nortés
85'
Mario Sánchez
85'
Jaume Vallcorba
88'
Gerard Palau
89'

El Sant Feliu empata 2-2 amb el Voltregà i confirma el seu descens a Tercera Catalana en un partit intens que va veure's decidit en els últims minuts.

Aquest diumenge, el Sant Feliu va rebre el Voltregà en un enfrontament decisiu per a les seves aspiracions de mantenir la categoria.

Tot i una bona sortida dels locals, que van pressionar des de l'inici amb la intenció de controlar el ritme del partit, el Voltregà es va avançar al marcador al minut 11, aprofitant un desajust defensiu per mitjà d'Eudald Vázquez. Els codinencs van reaccionar bé al gol i van generar diverses ocasions fins que, al minut 22, una passada llarga de Yago Brito va permetre a Kuru establir l'empat amb un gol espectacular que feia justícia al desenvolupament del joc durant la primera part.

A la represa, les coses es van complicar per als vallesans. Al minut 57, Juanpe Blázquez va cometre una falta com a últim home en una jugada manifesta de gol i va ser expulsat, deixant el Sant Feliu amb 10 jugadors per la resta del partit. El Voltregà, aprofitant la seva superioritat numèrica, va pressionar amb pilotes llargues, però al minut 72, Kuru va marcar el seu segon gol en una jugada afortunada, donant avantatge als codinencs. Semblava que el Sant Feliu s'enduria els tres punts, però al minut 92, totes les esperances de mantenir la categoria es van esvair amb el gol de Raúl Yespes, que va establir el definitiu 2-2.

Aquest empat sentència matemàticament el descens del Sant Feliu a Tercera Catalana. Per la seva banda, el Voltregà manté algunes opcions per intentar evitar el descens, tot i que la seva situació és molt complicada. La setmana vinent, un Sant Feliu carregat de baixes visitarà el difícil camp del Berga, un equip que està lluitant per aconseguir l'ascens a Primera Catalana.