( - )

Empat tècnic al Municipal de Cardedeu que deixa als vallesans marcant la salvació

Oussu Gassama Xavier Laborde
46'
Josep Ulldemolins Damián Obispo
59'
Mountaga Diallo Bilal Nfinaf
59'
59'
Pep Roca Marc Pagès
67'
David Pedrosa Baba Kanuteh
Salim Gassama Oriol Puigbó
70'
Roger Serral Gerard Beltrán
83'
Aleix Cirera
86'
Gorka García
88'
88'
Pep Roca
89'
90'

Empat sense gols entre Cardedeu i Banyoles en un duel on els dos equips les van tenir per desigualar el matx

En un partit marcat per la intensitat i l'equilibri tàctic, el CE Cardedeu va aconseguir un punt vital en el seu duel contra el CF Banyoles, un resultat que manté els vallesans en la lluita per evitar el descens.

El partit va començar amb un Banyoles més dominant, gràcies a una disposició tàctica que inicialment va superar al Cardedeu. No obstant això, després d'uns ajustaments per part dels locals, el partit va esdevenir notablement equilibrat. La primera meitat va estar caracteritzada per una sèrie d'arribades per part de tots dos conjunts, però sense cap oportunitat clara de gol, deixant el marcador sense moviments al descans.

A la represa, el Cardedeu va sortir amb una energia renovada, creant diverses ocasions de perill. Un xut al pal i un enfrontament directe entre Oussu Gassama i el porter visitant, juntament amb una oportunitat destacada de Gerard Beltrán, van marcar els moments més destacats. Malgrat això, els vallesans no van aconseguir concretar aquestes oportunitats en gols. Més endavant, el Banyoles va incrementar la pressió, generant dues ocasions clares després d'un córner cap a la recta final del partit. L'enfrontament va viure moments de tensió als últims minuts amb l'expulsió de Gorka García del Banyoles, però això no va alterar el resultat final, que es va mantenir igualat fins al xiulet final.

Amb aquest empat, el Cardedeu es manté fora de les posicions de descens amb 31 punts, amb només tres jornades restants. La pròxima cita per als vallesans serà una visita crítica al camp del Mataró, un altre equip involucrat directament en la lluita per la permanència. Aquest proper duel es presenta com una confrontació clau per a les aspiracions de salvació de tots dos equips.