Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Gran festa de cloenda al Municipal Josep Seguer de Parets per tancar la temporada amb una victòria contundent davant el Begur

Gols
24'
Óscar Ruiz
Daniel Rodríguez (p)
27'
Mohamed Lamine
44'
Pedro Lino
60'
Pedro Lino
63'
Héctor Tejero
77'
Josep Riart
88'
Sergio Jiménez Mohamed Lamine
56'
Héctor Tejero Manuel Vílchez
56'
56'
Abderraman Mouden Óscar Ramírez
56'
Nil Domingo Gonzalo Sabater
Pol Esteban Albert Alcoba
64'
68'
Jan Cebrià Sergi Cruz
68'
Hugo López Naim Munivez
68'
Jan Domínguez Eduard Rey
Josep Riart Pau Mata
70'
Adrián López Alex Aznar
78'
Targetes
Ilyas Karach
21'

El Parets celebra una gran victòria davant el Begur per acomiadar la temporada amb una festa a casa, homenatjant Víctor Vilarrasa i Manel Moreno. Acaben la lliga en cinquena posició, la seva millor classificació històrica a Primera Catalana.

DEBAMA-paretsdelvalles

El Parets va tancar la temporada de la millor manera possible amb una gran festa davant la seva afició, aconseguint una victòria contundent per 6-1 contra el Begur. El partit, celebrat al Municipal Josep Seguer, va ser un homenatge a Víctor Vilarrasa, que es retira del futbol, i a Manel Moreno, que deixa l’entitat per raons personals.

El partit va començar igualat, amb ambdós equips buscant el control. Al minut 24, Óscar Ruiz va aprofitar una recuperació a camp contrari per avançar el Begur. Tanmateix, només tres minuts després, Daniel Rodríguez va empatar per al Parets des del punt de penal. A les acaballes de la primera part, Mohamed Lamine va posar per davant als vallesans després d'un bon centre lateral, deixant el marcador en 2-1 al descans.

A la segona part, el Parets va dominar completament el partit, assegurant una victòria amb molta alegria. En un interval de tres minuts, Pedro Lino va marcar dos gols per ampliar l'avantatge. El partit va veure també dos debuts importants que reforcen el futbol base del club: Josep Riart, del filial, i Adrián López, del Juvenil A. Héctor Tejero va marcar el cinquè gol i, en els últims moments, el debutant Josep Riart va arrodonir el marcador amb el sisè gol.

Amb aquesta victòria, el Parets finalitza la lliga en cinquena posició amb 44 punts, aconseguint així la seva millor classificació històrica a Primera Catalana. Aquest triomf no només és un gran tancament de temporada, sinó també una mostra del prometedor futur del club amb la incorporació de joves talents.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental