60'
81'
83'
Ane Larrañaga

Les roqueroles s'imposen per 3-2 al conjunt de Tarragona en un partit que van dominar de principi a fi tot i el resultat ajustat, i escalen posicions a la taula de classificació

Les noies de Miguel Ángel Cruz es van emportar els tres punts davant un rival directe en la lluita per assolir la setena posició a la taula de classificació.

El partit, en general, va girar al voltant de domini roquerol i el gran treball de tot el conjunt, pràcticament, els noranta minuts de joc tot i uns primers minuts de certa incertesa que van fer trontollar la sortida de pilota local. Una vegada el conjunt de Cruz es va sentir còmode per arriscar, va ser l'equip dominador del joc per trobar els espais i la jugadora lliure al mig del camp i generar perill a camp contrari.

Amb aquesta tendència ofensiva, les jugadores roqueroles no van trigar gaire a trobar porteria. Després d'una llarga possessió blanc-i-blava i una pilota als peus de Cristina Galera, l'extrem roquerola va trepitjar l'àrea rival i amb un xut potent que va tocar l'interior del travesser, es va obrir el marcador (1-0).

Amb una primera part controlada per les jugadores vallesanes, els equips van arribar al descans amb un ajustat resultat i amb tota una segona meitat per disputar.

A la represa, el Reus va canviar el sistema de joc i va sortir a mossegar a la defensa de La Roca, igualant el nombre de jugadores en atac i pressionant amb duresa. Amb la superioritat amb mig del camp, les de La Roca del Vallès van aprofitar una bona combinació per plantar-se a camp rival i Marina Palmero va plantar el 2-0 amb un xut que va anar per sobre de la portera rival.

Amb el resultat a favor i el domini exercit fins al moment, les vallesanes van relaxar la intensitat i el Reus, en una contra per banda, va aprofitar l'ocasió per retallar distàncies a l'electrònic amb un remat a l'àrea de la davantera tarragonina.

El gol va arribar com una galleda d'aigua freda per al conjunt roquerol i va servir per despertar i recuperar el control. La més llesta de la classe, Coral Fernández, va aprofitar un desajust en defensa i la pèrdua de l'esfèric per anotar el 3-1.

Encara quedarien unes darreres fuetades del Reus per intentar revertir la situació i rascar algun punt del CEM Municipal de La Roca del Vallès. A falta de cinc minuts de joc, un error de marcatge a l'àrea defensada per La Roca, va habilitar a l'extrem del Reus a rematar a boca de canó amb un potent xut per fer el 3-2 i posar cert èmfasi en aquest tram final del matx. Malgrat els minuts, el conjunt visitant no va crear més perill i l'àrbitre va xiular el final (3-2).

Amb aquest resultat, la PBB La Roca escala posicions a la taula de classificació i se situa en setena posició amb 39 punts. Segueixen de ben a prop al FC Cerdanyola, que se situa sisè amb 42 (tot i que amb un partit més). Mirant enrere, el FC Terrassa i el F. Base Reus es mantenen per darrere a tan sols un punt de les roqueroles. El CF Pallejà també es manté en aquesta lluita entre els cinc equips, situant-se en desena posició amb 37 punts.

Aquesta setmana, les noies de Cruz gaudiran d'un merescut descans lliguer. L'equip s'enfrontaria al FF Badalona, però el conjunt barceloní es va retirar de la competició setmanes enrere. Per tant, com a mínim, les vallesanes dormiran una setmana més com a setenes a Preferent.