Marc Vélez
43'
Iván Pérez
85'

Les Franqueses perd 1-0 al camp del Premià en un partit molt igualat amb oportunitats per a ambdós equips. Amb aquesta derrota, es manté en l'11a posició, a quatre punts del descens.

Les Franqueses han patit una derrota ajustada per 1-0 al camp del Premià en un partit intensament disputat on ambdós equips van tenir oportunitats per endur-se els tres punts. Aquesta derrota manté a Les Franqueses en l'11a posició de la taula, amb 40 punts, quatre per sobre de la zona de descens a falta de tres jornades per acabar la temporada.

El partit va començar amb molta igualtat, amb ambdós equips mostrant respecte mutu a causa de la situació a la classificació, on una derrota podria complicar la seva permanència. Al minut 20, David Pérez va aprofitar una jugada de córner per avançar el Premià amb l'únic gol del partit. Després d'aquest gol, Les Franqueses va tenir dificultats per reaccionar i van arribar al descans amb un resultat negatiu.

A la segona part, el joc es va tornar més dur i interromput, amb el Premià defensant el seu avantatge i Les Franqueses dominant la possessió, però sense crear ocasions clares de gol. Un possible penal per mans a l'àrea del Premià, no assenyalat per l'àrbitre, i algunes ocasions clares als últims minuts per part dels vallesans podrien haver canviat el desenllaç del partit.

Amb aquesta derrota, Les Franqueses es manté a l'11a posició amb 40 punts, mantenint una distància de quatre punts sobre la zona de descens. La jornada vinent serà crucial, ja que rebran a casa el Racing Vallbona, el segon classificat, en un partit que promet ser molt exigent i decisiu per a les seves aspiracions de permanència.