( - )

Les Franqueses obté una victòria crucial contra el Malgrat i s'allunya del descens

David Olid (p)
20'
51'
Alejandro Cobos
David Olid
68'
N. Loccisano
42'
Genís Petit Sebby Van den Berg
46'
Antoni Torrent Adrián Ruiz
Masi Dabo Jordi Tormo
56'
73'
Valentino Bertotto Pau Barba
73'
Adrià Casanovas Bakarey Conteh
Jordi Martín David Olid
75'
75'
Daouda Tounkara Sagar Escotto
Alex Martín Moha
80'
Gerard Enrich Maude
86'
14'
Nahuel Loccisano
Jordi Gil
55'
61'
Sagar Escotto
85'
Facundo Gutiérrez
Masi Dabo
86'
Jordi Martín
89'
89'
Kevin González

Els vallesans sumen tres punts vitals que els allunyen a set punts de la zona perillosa

En un partit vital per la permanència a la categoria, Les Franqueses ha aconseguit una important victòria per 2-1 contra el Malgrat aquest cap de setmana, allunyant-se així de les posicions de descens de la lliga.

El partit va començar amb una intensitat palpable des del xiulet inicial, i va ser Les Franqueses qui va obrir el marcador. El golejador de l'equip, David Olid, va convertir un penal als 20 minuts, posant així el seu equip al davant. Durant la primera meitat, Les Franqueses va dominar el joc amb passes segures i bones combinacions, tot i que no es van materialitzar en ocasions clares de gol. El Malgrat, lluitant també per evitar la zona de descens, no es va quedar enrere i va crear diverses aproximacions perilloses, però sense èxit a l'hora de finalitzar les jugades.

Amb l'arribada de la segona meitat, el conjunt visitant va augmentar la seva pressió i va aconseguir empatar el partit gràcies a un gol d'Alejandro Cobos. Tot i l'empat, Les Franqueses no es va deixar intimidar i va continuar buscant la victòria. David Olid, de nou, va ser clau per desequilibrar el marcador al minut 68, marcant el que seria el gol de la victòria. El Malgrat va intentar respondre, llançant-se a l'atac en els últims minuts del partit, però Les Franqueses va defensar amb solvència i fins i tot va tenir oportunitats de sentenciar el partit a la contra.

Amb aquesta victòria, Les Franqueses se situa amb 38 punts, set per sobre de les posicions de descens, oferint un respir d'aire fresc a la seva afició i al club en la seva lluita per la permanència. El pròxim compromís dels vallesans serà una visita complicada al camp del Masnou, actualment el tercer classificat de la lliga. Aquest resultat no només millora la posició de Les Franqueses a la taula, sinó que també afegeix un toc de confiança al conjunt per afrontar els pròxims desafiaments de la temporada.