Muhamed Touray
75'
75'
Álvaro Rubio

Importantíssima victòria dels vallesans que s'apropen a tres punts de la salvació quan falten sis jornades

El Municipal de Premià va ser escenari aquest cap de setmana d'un partit clau per al Molletense, que va aconseguir una victòria convincent per 3-0 contra l'equip local, reforçant així les seves opcions en la lliga.

El partit va començar amb un domini altern entre els dos equips, però va ser el Molletense qui va mostrar més perill en els seus contraatacs. Roger Carricondo, en un brillant moviment individual, va ser el primer a avisar quan el seu xut va impactar el travesser en el minut 14. Tot i tenir més possessió de la pilota, el Premià va lluitar per crear oportunitats clares de gol, mentre que jugadors com David Pérez i Moha van intentar sorprendre al porter Víctor Rodríguez amb llançaments des de llarga distància. Cap al final de la primera meitat, Nico Aradilla va tenir la millor oportunitat per l'equip visitant quan el seu xut va trobar el pal, després d'una jugada col·lectiva ben armada. Amb un empat a zero, els equips van marxar als vestidors.

La segona meitat va veure una Molletense més determinada, que va continuar pressionant fort. El moment clau va arribar al minut 53, quan Pau Mateos va ser derrocat dins de l'àrea, guanyant un penal que ell mateix va convertir, posant al seu equip per davant. Aquest gol va obrir el joc, i el Premià va començar a arriscar més, deixant espais que el Molletense va saber aprofitar. Nico Aradilla va brillar especialment, anotant dos gols més als minuts 68 i 75, consolidant així la victòria per al seu equip.

Amb aquest resultat, el Molletense guanya tres punts vitals i manté viu el somni de continuar escalant posicions a la taula. El pròxim repte serà aquest dissabte 4 de maig a les 17:00 hores, quan s'enfrontaran al segon classificat, el Racing Vallbona, en un partit que promet ser igual d'emocionant. Aquesta victòria no només reafirma la bona forma del Molletense, sinó que també li dona un impuls moral important de cara als pròxims desafiaments de la temporada.