Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Caldes recupera la celebració del Dia de la Policia Local després de l'aturada per la pandèmia

15 Març 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Ajuntament de Caldes de Montbui

Població: Caldes de MontbuiLa Policia Local de Caldes ha celebrat la seva diada en una jornada que ha permès fer un reconeixement públic al cos policial i a totes les entitats que treballen conjuntament amb els agents

La Policia Local de Caldes de Montbui ha celebrat aquest diumenge la seva primera diada després de l'aturada per la pandèmia. L'acte ha servit per entregar les medalles commemoratives als agents que porten més de 20 i 30 anys al cos. A més, durant els discursos, el màxim responsable de la Policia Local també ha aprofitat per reconèixer públicament la feina feta durant la pandèmia pels agents, així com de les entitats i la resta de cossos d'emergència del municipi durant la crisi sanitària.

La festa ha estrenat data i s'ha traslladat del setembre al març. Tradicionalment, s'havia celebrat el 29 de setembre coincidint amb Sant Rafael, el patró de la Policia, i ara s'ha optat per apropar-la a la data en què, segons els documents històrics, es van crear els Somaten, l'embrió del qual actualment són els cossos de Policia Local. D'altra banda, també s'ha fet la celebració d'aquesta diada a la plaça de la Font del Lleó per apropar encara més el cos a la ciutadania i fer partícips a tota la població.

L'acte, presidit per l'alcalde, Isidre Pineda, i per l'inspector en cap de la Policia Local, Manuel Ruiz, ha comptat amb la participació de més d'un centenar de persones. A banda dels diplomes de reconeixement a tots els agents i personal de la Policia Local, també s'ha fet un reconeixement a la resta de cossos de seguretat local (Protecció Civil, Bombers Voluntaris i Mossos d'Esquadra), entitats que tenen una estreta col·laboració amb el cos.

Els agents que han rebut les medalles pel seu servei a la Policia Local han estat:

  • Medalla 20 anys: Santiago Guijosa Santos, Jose Miguel Llorca Fernández, Jaume Vives Rodríguez
  • Medalla 30 anys: Andrés Ramos Garcia, Jose Francisco Morillo Cumplido, Sergio Menú Ojeda, Andrés Vera Aguilera, Rafael Cortés Quesada, Rosario Carpio Reche, Joaquim Ruiz Monleon

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

caldes de montbui

Guia comercial del Vallès