Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Canovelles convoca una jornada de neteja voluntària al riu Congost el 18 de maig

15 Maig 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: KH7 - Xavier Solanas

Població: CanovellesL'activitat s'emmarca en la iniciativa Let's Clean Up Europe! i busca la participació ciutadana per retirar residus del tram fluvial

L'Ajuntament de Canovelles, en col·laboració amb l'Associació Hàbitats, organitza una jornada de neteja de la llera del riu Congost el pròxim 18 de maig, com a part del projecte europeu Let's Clean Up Europe!. La iniciativa s'emmarca dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que té com a objectiu conscienciar la ciutadania sobre la problemàtica dels residus abandonats a la natura i promoure accions per a la seva recollida.

La jornada tindrà lloc de 9:30 h a 12:30 h, i el punt de trobada serà la Pista Polivalent del passeig de Mercè Rodoreda, s/n. Es recomana als participants que portin roba i calçat còmodes i adequats per a l'acció de neteja.

Per participar-hi, només cal inscriure's a la sessió a través del següent enllaç: https://www.associaciohabitats.cat/

Aquesta acció se suma a les més de 400 que es duran a terme arreu de Catalunya en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Podeu consultar totes les activitats programades a https://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/setmana_europea/.

Let's Clean Up Europe!

Aquesta iniciativa té com a objectiu conscienciar sobre la gran quantitat de residus que s'abandonen de forma incontrolada al medi ambient, especialment en boscos, platges i riberes. A través de la recollida d'aquests residus, es pretén promoure la sensibilització ciutadana i la responsabilitat individual en la protecció del nostre entorn.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

canovelles

Guia comercial del Vallès