Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Es reprèn sense èxit la recerca del veí de Les Franqueses que va desaparèixer a Salamanca al desembre

19 Setembre 2023 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Cedides

Població: Les Franqueses del VallèsJosé Antonio Martínez va desaparèixer fa 9 mesos al cim del Clavitero, a la serra de Béjar, i la guàrdia civil ha reprès la seva recerca a Càceres després que s'aturés el mes d'abril a causa de les condicions climàtiques i la falta d'equips professionals

La Guàrdia Civil ha reprès la cerca del José Antonio Martínez, veí de les Franqueses del Vallès que va desaparèixer a la Serra de Béjar, a Salamanca, el passat mes de desembre.

Recordem que la darrera gran batuda en la seva cerca es va fer el passat mes d'abril, però donades les condiciones meteorològiques i la falta de grans equips de professionals que coincidissin en la seva disponibilitat, la recerca de Martínez s'ha posposat fins aquest moment. Ara es donen aquestes circumstàncies i han decidit tornar a buscar el José Antonio, aquest cop a la zona de Tornavacas, a Càceres.

Segons han informat, la cerca se centra a la zona de Pico Torreón, una zona extensa que no es podia cobrir amb només quatre persones del GREIM i que requereix la coordinació amb més personal. En aquest nou dispositiu hi treballa en diferents equips de la Guàrdia Civil, entre ells dos Grups de Rescat Especial d'Intervenció a Muntanya (GREIM), un helicòpter policialun gos i un guia caní.

Les indicacions de la cerca les va donar Mercedes Gasco, la dona del desaparegut, qui va demanar que se'l busqués en aquesta zona després de saber que les darreres dades del seu telèfon mòbil el situaven allà abans de desaparèixer. Abans no s'havia pogut rastrejar perquè aquest grup no era especialista en muntanya i no hi havia bones condicions per a fer-ho.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

les franqueses del vallès

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès