Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Kärcher s'instal·la a Granollers i inverteix 3 MEUR en un nou edifici per convertir-lo en la seva seu

17 Maig 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides - ACN

Població: GranollersLa multinacional de productes de neteja, que té 150 filials repartides a diferents països, ha inaugurat un nou espai de 1.400 metres quadrats al polígon industrial Font del Ràdium de Granollers

La multinacional especialitzada en productes de la neteja Kärcher ha inaugurat un nou espai de 1.400 metres quadrats al polígon industrial Font del Ràdium de Granollers. Amb una inversió de 3 MEUR, la companyia convertirà aquest nou edifici en la seva seu al sud d'Europa.

La multinacional alemanya ha fet un pas endavant amb la inauguració de l'ampliació de la seva seu a Granollers, que serà la seva base d'operacions per al sud d'Europa. Les noves instal·lacions se sumen a les dues naus ja existents i tenen una superfície de 1.400 metres quadrats i compten amb una zona d'oficines, una àrea de serveis i també magatzem.

En els darrers cinc anys l'empresa ha crescut un 20% a l'Estat, assolint una facturació total de 65 MEUR durant l'any 2022. En aquests moments, la filial espanyola, que es va crear el 1989, té 168 treballadors i s'ha marcat el repte d'arribar als 100 MEUR de facturació en els pròxims 10 anys, segons ha detallat el director general de Kärcher a Espanya, Luís Hereza.

El director general de Kärcher a Espanya, Luís Hereza, ha explicat els plans d'expansió de la companyia a l'Estat i ha avançat que aquest any preveuen incorporar entre 8 i 10 treballadors més. Segons han informat, dels 168 treballadors totals que té la filial espanyola, una norantena estan a les instal·lacions de Granollers.

El president de la regió del sud d'Europa de Kärcher, Ricardo Eimil, ha explicat que les oficines de Granollers funcionen també com a seu al sud d'Europa del grup i, per tant, des de Catalunya es gestionen també els equips que hi ha a Israel, Portugal, Grècia, Itàlia, Turquia, Espanya, Malta i Xipre.

Eimil ha avançat que alguns dels sectors on el grup és fort són en la indústria, l'hostaleria, l'agricultura, l'automoció o les empreses de neteja. De fet, el producte estrella de l'empresa són les màquines d'aigua a pressió i Eimil ha afirmat que en aquest sector la seva quota de mercat a Espanya arriba al 80%.

El director general de vendes de Kärcher, Christian May, ha explicat que en aquests moments l'empresa compta amb un total de 150 filials distribuïdes en 80 països diferents. May ha apuntat que la nova seu de la filial espanyola de la marca ha de contribuir "a l'èxit mundial" de la companyia i considera que les noves instal·lacions són un "símbol de creixement i major integració".

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers

Guia comercial del Vallès