Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Caldes inaugura el nou Teatre del Centre per ampliar i diversificar l'oferta cultural al municipi

5 Febrer 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Caldes de Montbui

Població: Caldes de MontbuiLa nova sala, amb un aforament per a 200 persones, permetrà ampliar i diversificar l'oferta cultural del municipi per a tots els públics

El Teatre del Centre de Caldes de Montbui ha reobert les portes després d'una profunda remodelació que ha durat diversos anys. La nova sala, amb un aforament per a 200 persones, permetrà ampliar i diversificar l'oferta cultural del municipi.

L'Ateneu Democràtic i Progressista, entitat que gestiona el Centre, ha apostat per una col·laboració estreta amb l'Ajuntament de Caldes per programar espectacles, cinema i activitats familiars. A més, la nova sala donarà suport a les entitats i projectes culturals locals, tant professionals com amateurs.

Inversió d'un milió i mig d'euros

Les obres de rehabilitació han suposat una inversió de més d'un milió i mig d'euros, finançats per l'Ajuntament de Caldes de Montbui, la Generalitat de Catalunya i el propi Centre. La inversió municipal ha estat de més de 422.000€ en 9 anys.

Un cap de setmana inaugural

La inauguració del nou teatre va tenir lloc el cap de setmana del 2 al 4 de febrer. Divendres 2 de febrer es va celebrar un acte oficial amb la presència de l'alcalde de Caldes, Isidre Pineda; el director dels Serveis Territorials de Cultura a Barcelona, Andreu Felip; el president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Emilio Cordero; la secretària de la Junta Directiva de la Federació d'Ateneus de Catalunya, Pilar Firmas, i el president del Centre Ateneu Democràtic i Progressita, Jaume Pieres.

A més, es va inaugurar una exposició retrospectiva sobre la història del teatre del Centre i es va preestrenar la comèdia "He mort el pop" de Lluís-Anton Baulenas.

Un nou espai per a la cultura

Amb la reobertura del Teatre del Centre, Caldes de Montbui guanya un nou espai per a la cultura que permetrà dinamitzar la vida social del municipi i oferir una programació cultural diversa i de qualitat per a tots els públics.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

caldes de montbui

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès