Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Sabadell se submergeix en el terror dels 80 amb la XII edició del Festival de Cinema

7 Març 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Sabadell

Població: SabadellDel 10 al 17 de març, Sabadell s'engalana de terror per oferir més de 60 projeccions i activitats per a tots els públics

Els amants del terror tenen una cita ineludible a Sabadell del 10 al 17 de març amb la XII edició del Festival de Cinema de Terror. El certamen s'endinsa en l'any 1984, una època daurada per al gènere, amb més de 60 projeccions i activitats per a tots els públics.

Homenatge a Caye Casas i retrospectiva de 1984

El festival dedicarà un espai destacat al cineasta català Caye Casas, amb la projecció de dos dels seus films més emblemàtics: "Matar a Dios" i "La Mesita del Comedor". A més, se celebrarà una jornada dedicada a la figura d'aquest director, amb col·loquis i presentacions.

El públic podrà gaudir d'una completa retrospectiva del cinema de terror de 1984, amb una selecció de pel·lícules icòniques com "Pesadilla en Elm Street", "En Compañía de Lobos" i "Gremlins".

Projeccions, exposicions i activitats per a tots els públics

El festival comptarà amb dues maratons de cinema, una de divendres i una de dissabte, on es podran veure una gran varietat de curtmetratges i llargmetratges. A més, hi haurà una sessió matinal infantil amb la projecció de "Caçafantasmes" en català.

L'exposició "L'Estètica del Terror, segona part", a càrrec de l'escola JOSO, mostrarà una col·lecció d'obres artístiques inspirades en el gènere.

Concursos i premis

El festival comptarà amb la 5a edició del Concurs de Curts de Terror, on es podran veure treballs de cineastes emergents de tot el món. A més, se celebrarà un concurs de micrometratges, amb premis per als finalistes.

Un festival per a tots els amants del terror

El Festival de Cinema de Terror de Sabadell és una cita indispensable per a tots els amants del gènere. Amb una programació completa i diversa, el festival ofereix una experiència única per a gaudir del terror en totes les seves formes.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sabadell

Guia comercial del Vallès