Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'Ajuntament de Vilamajor instal·la quatre plafons informatius per apropar la història del municipi a la ciutadania

8 Novembre 2023 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Vilamajor

Població: Sant Antoni de VilamajorCada plafó inclou informació escrita, il·lustracions i recursos multimèdia, com ara vídeos i enllaços a llocs web. Aquests recursos permeten als visitants aprendre sobre la història de Sant Antoni de Vilamajor de manera visual i interactiva

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha instal·lat quatre plafons informatius sobre la història del municipi, amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni de 2023. Aquestes plaques tenen com a objectiu donar a conèixer la història del poble a través d'un format atractiu i accessible a tothom.

Els plafons s'han elaborat amb un compromís amb la divulgació històrica i l'ús de les noves tecnologies. A través d'un llenguatge senzill i accessible, ofereixen informació sobre temes com:

  • L'origen del poble
  • El seu desenvolupament durant l'edat mitjana
  • La construcció de l'església parroquial
  • La importància de l'aigua
  • La vida quotidiana al poble

Les plaques estan ubicades a:

  • Escola municipal i plaça d'en Riera: Aquesta placa explica la història de l'escola municipal, que va ser construïda el 1882.
  • Escola unitària d'Alfou: Aquesta placa explica la història de l'escola unitària d'Alfou, que va ser fundada el 1920.
  • Aeròdrom militar d'Alfou: Aquesta placa explica la història de l'aeròdrom militar d'Alfou, que va ser construït durant la Guerra Civil Espanyola.
  • Vilanova de Vilamajor a l'època medieval: Aquesta placa explica la història de la Vilanova de Vilamajor, que va ser fundada al segle XII.

Cada plafó conté informació escrita i gràfica sobre els temes que tracten. També inclouen codis QR que permeten als visitants accedir a recursos multimèdia addicionals, com ara vídeos, fotografies i documents històrics.

Aquestes noves plaques són una eina valuosa per a tots aquells que vulguin aprendre més sobre la història de Sant Antoni de Vilamajor. Són un complement perfecte per a les visites al poble i poden ajudar a descobrir els seus secrets més amagats.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sant antoni de vilamajor

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès