Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Club Arquers Terrassa triomfa al XX Campionat Round 900, amb Josep Castelló i Jordi Rueda com a Campions de Catalunya

11 Març 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Club Arquers Terrassa

Població: TerrassaLes adversitats climatològiques van obligar a suspendre temporalment la competició per a les divisions d'arc nu i arc tradicional, que es disputaran el 17 de març

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el XX Campionat de Catalunya Round 900 Memorial Jordi Adell a la seu del Club Arquers Cerdanyola, esdeveniment que ha vist una destacada participació del Club Arquers Terrassa. Malgrat les adversitats climatològiques que van obligar a suspendre temporalment la competició per a les divisions d'arc nu i arc tradicional, els membres del club van demostrar el seu talent i preparació.

Els arquers Antonio Moyano i Arnau Solà, competint en la divisió d'arc nu, així com Antonio Valle en la divisió d'arc tradicional, veuran la seva competició ajornada al pròxim diumenge 17 de març a causa de la pluja. No obstant això, els seus companys en altres categories van aconseguir resultats notables.

En la categoria d'arc compost, Josep Castelló es va coronar campió de Catalunya en la categoria de veterans, mentre que Amador Roldán i Telesforo Peraza van oferir una actuació destacada davant un nivell de competició molt alt. D'altra banda, en la divisió d'arc recorbat, Jordi Rueda va obtenir el títol de campió de Catalunya de veterans per un marge mínim de només 1 punt sobre el segon classificat. Josep de Dios i Albert Ortega també van tenir una participació remarcable en la categoria sènior.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

terrassa

Guia comercial del Vallès