Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La Policia Local intensifica els controls i multa 5 conductors per mal ús de les places d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda

14 Març 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Caldes de Montbui

Població: Caldes de MontbuiL'objectiu d'aquesta campanya és garantir la seguretat viària i la mobilitat de les persones amb discapacitat, evitant l'ocupació indeguda

La Policia Local de Caldes de Montbui ha intensificat els controls sobre l'ús de les places d'aparcament reservades a persones amb mobilitat reduïda. Com a resultat d'aquesta intensificació, s'han imposat 5 sancions entre gener i febrer d'enguany, una xifra notablement superior a la dels anys anteriors (10 sancions el 2022 i 7 sancions el 2023).

L'objectiu d'aquesta campanya és garantir la seguretat viària i la mobilitat de les persones amb discapacitat, evitant l'ocupació indeguda d'aquestes places. Els agents de la Policia Local estan comprovant de forma activa que els vehicles que estacionen en aquestes places reservades compleixin amb la normativa vigent.

Cal recordar que es considera un ús fraudulent de la targeta d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda:

  • Utilitzar-la en absència del titular
  • Manipular les dades
  • Fer una reproducció o falsificació del document original

Les sancions per a aquestes infraccions poden variar entre 300 i 6.000 €, depenent de la gravetat de la infracció.

Actualment, hi ha més de mig centenar de places d'aparcament reservades a persones amb mobilitat reduïda repartides per tot el municipi de Caldes de Montbui. La Policia Local continuarà realitzant controls periòdics per garantir el bon ús d'aquestes places i defensar els drets de les persones amb discapacitat.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

caldes de montbui

Guia comercial del Vallès