Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Club Badalona Futur entrenarà a Llinars del Vallès fins al mes de maig

7 Febrer 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Llinars del Vallès

Població: Llinars del VallèsAcord entre l'Ajuntament de Llinars del Vallès i el Club Badalona Futur per l'ús del camp de futbol Joan Misser i Coll

L'Ajuntament de Llinars del Vallès i el Club Badalona Futur han signat un conveni de col·laboració que permetrà al club badaloní entrenar al camp de futbol municipal Joan Misser i Coll fins al mes de maig.

El Club Badalona Futur, que milita al grup III de la Segona RFEF, ha triat Llinars del Vallès per la bona qualitat de les instal·lacions, l'equipament i la gespa del camp de futbol Joan Misser i Coll.

El regidor d'Esports, Gabriel García-Miguel Navarro, ha valorat molt positivament l'acord: "Que un equip d'aquesta categoria faci la seva preparació a Llinars ens dona l'oportunitat de veure en directe com són els entrenaments d'un equip professional. A més, en sortirà beneficiat el CE Llinars".

En el marc del conveni, el CE Llinars també se'n beneficiarà amb la celebració d'un partit amistós contra el Club Badalona Futur i la cessió de material esportiu.

Aquesta iniciativa és una gran oportunitat per a Llinars del Vallès, ja que permetrà promocionar el municipi com a destinació esportiva i donar a conèixer el CE Llinars.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

llinars del vallès

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès