Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Circuit de Barcelona-Catalunya llança les entrades per a les 4 Hores de Barcelona i altres competicions de primer nivell del 2024

17 Novembre 2023 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Circuit de Barcelona-Catalunya

Població: MontmelóPer gaudir de l'espectacle, els aficionats podran optar per l'entrada general, que inclou l'accés a totes les zones del circuit, o per l'entrada amb accés al pàdoc, que permet passejar entre els equips i els pilots

El Circuit de Barcelona-Catalunya revela progressivament més detalls sobre el seu calendari per al 2024. Després de posar a la venda les entrades per a l'F1, ara és el moment d'un altre esdeveniment destacat del calendari, les European Le Mans Series. El circuit català ha anunciat la venda d'entrades per a la 4a edició de les 4 Hores de Barcelona, que se celebraran els dies 13 i 14 d'abril de 2024 i reunirà a la pista mundialista els prototips i GT més potents del panorama europeu.

Per gaudir de l'espectacle, els aficionats podran optar per l'entrada general, que inclou l'accés a totes les zones del circuit, o per l'entrada amb accés al pàdoc, que permet passejar entre els equips i els pilots.

4 Hores de Barcelona: un cap de setmana complet

A més de les 4 Hores de Barcelona, el cap de setmana també comptarà amb les primeres curses de la Michelin Le Mans CupLigier European Series i Porsche Carrera Cup France 2024.

Una oportunitat única per veure en directe a alguns dels millors pilots del món de l'automobilisme.

Entrades a la venda

Per experimentar aquest espectacle en directe, hi ha diverses opcions d'entrades, incloent-hi l'accés general i accés al pàdoc. Amb aquest tipus d'entrada, els aficionats podran veure l'acció des de la zona de l'Estadi, la Tribuna VIP i la Tribuna Principal, així com passejar pel pàdoc que estarà ple. L'entrada és gratuïta per als menors de 12 anys.

  • Entrada general: 10 € (més 2 € de despeses de gestió)
  • Entrada amb accés al pàdoc: 15 € (aforament limitat)

Aquells que busquin una experiència més completa podran gaudir de l'accés general i al pàdoc, a més de l'activitat del Pit Walk i la graella de sortida. Amb el Pit Walk, els assistents podran accedir al Pit Lane i observar de prop l'activitat als garatges, així com als seus ocupants. L'experiència de la graella de sortida garanteix l'accés per contemplar la formació dels vehicles minuts abans del començament de les 4 Hores de Barcelona, la cursa estrella del cap de setmana.

Aquestes entrades no només permetran als espectadors veure en acció un dels certàmens de resistència més destacats de l'automobilisme europeu, sinó també presenciar les primeres emocions de la Michelin Le Mans CupLigier European Series i Porsche Carrera Cup France 2024.

Les entrades estan disponibles a www.circuit.cat.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

montmeló

Guia comercial del Vallès