Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Parets del Vallès registra un èxit rotund a la Marxa Violeta amb 330 participants i 782 euros recaptats per a la lluita feminista

18 Març 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Silvia Ferran - Ajuntament de Parets

Població: Parets del VallèsL'esdeveniment va reunir a prop de 330 persones que van completar un recorregut de 10 quilòmetres i va servir per recaptar 782 euros que per a l'entitat El Safareig

El passat 10 de març, Parets del Vallès va viure una jornada marcada per la reivindicació i la solidaritat amb la celebració de la Marxa Violeta. L'esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament amb el suport del Club d'Activitats de Muntanya (CAM), va reunir a prop de 330 persones que van completar un recorregut de 10 quilòmetres per la zona de Gallecs.

La Marxa Violeta, que va tenir com a punt de sortida el Casal de Joves de Cal Jardiner, va finalitzar amb un Vermut Musical al mateix Casal, amenitzat per l'Associació de Musicoterapeutes i Arterapeutes de Catalunya (AMACAT). A més, la jornada va servir per recaptar 782 euros que s'entregaran a l'entitat El Safareig, un grup de dones feministes.

Un èxit rotund

La regidora d'Igualtat i Feminismes, Laura Lozano, va mostrar la seva satisfacció per l'alta participació i l'ambient positiu que va envoltar la Marxa Violeta: "Estem molt contents de com ha anat l'activitat, amb 320 persones inscrites. Tot i que en algun tram del recorregut hi havia fang per la pluja del dissabte, la jornada va ser un èxit rotund i va fer un dia esplèndid. A més, volem agrair el suport inestimable del CAM".

Un dia dedicat a la lluita per la igualtat

La Marxa Violeta s'emmarcava dins la programació del Març de Dones, que l'Ajuntament de Parets organitza anualment amb l'objectiu de sensibilitzar i prevenir la discriminació per raons de gènere. Aquesta iniciativa se celebra amb motiu del Dia Internacional de les Dones i busca generar consciència sobre la importància de la igualtat entre homes i dones.

Informació i imatges disponibles

Per a més informació sobre la Marxa Violeta, es poden consultar les imatges de l'esdeveniment al portal de Flickr de l'Ajuntament i el vídeo a TvParets. A més, cal recordar que per participar en la caminada era necessari fer un donatiu mínim d'1 euro solidari.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

parets del vallès

Guia comercial del Vallès