Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Parc Estudi inicia nova etapa amb un canvi d’espai després de 37 anys

10 Desembre 2019 Redacció: Redacció Punt Vallès

Població: GranollersEl centre de formació espera crear projectes amb entitats i créixer al territori

Un nou espai de dues plantes i més de 1000 metres quadrats ha donat la benvinguda a l’alumnat del centre formatiu Parc Estudi en el curs 2019-2020. El nou centre, que es troba ubicat al carrer Ponent 48 de Granollers, es va inaugurar el passat 3 de desembre en un acte en el quan van participar prop de 500 persones. 
Després de 37 anys, aquest centre especialitzat en perruqueria i estètica estrena un espai més ampli que permet desenvolupar les activitats formatives en un entorn més còmode i professionalitzat als 350 alumnes que passen cada any per la diversitat de cursos que s’ofereixen.
Parc Estudi aposta per la formació professional a través d’itineraris orientats a la inserció laboral, creant alternatives al sistema educatiu tradicional. Ho fa principalment en els àmbits de la imatge, la bellesa i el benestar amb cursos de grau mitjà de perruqueria, estètica i estilisme. Les formacions inclouen estades en empreses.
També compta amb cursos de preparació per continuar en el sistema educatiu com la prova d’accés a grau mitjà, superior i la universitat.

Unitats d’Escolarització Compartida
Parc Estudi és l’únic centre del Vallès Oriental que desenvolupa el projecte d’Unitats d’Escolarització Compartida. És un recurs de formació dirigit a alumnes de 3r i 4t de secundària obligatòria que tenen especials dificultats per adaptar-se al sistema educatiu i en moltes ocasions es veuen envoltats de situacions de risc social. La UEC permet la possibilitat de seguir l’etapa d’ESO en un grup reduït i amb adaptacions curriculars individualitzades. A Parc Estudi es complementa la formació amb un itinerari de perruqueria i estètica i un de jardineria i horts. Actualment s’acullen 30 joves en aquest programa.

Més enllà de la formació professional
Desde Parc Estudi “entenem que els centres d’educació som peces clau per al futur i hem de ser responsables i compromesos amb l’entorn”. Per això, es treballa tenint en compte els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) i pretén ser també un espai de formació en valors i competències personals com el civisme, la solidaritat i la cooperació. L’alumnat col•labora en activitats de voluntariat durant el desenvolupament de la seva formació i d’aquesta nova etapa s’espera poder crear més projectes amb entitats del territori.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès