Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'Ajuntament de Cardedeu instal·la un tancament d'aïllament acústic a la coberta de la Tèxtil Rase

10 Març 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Ajuntament de Cardedeu

Població: CardedeuDesprés de les reclamacions veïnals pels forts sorolls acústics, el consistori ha instal·lat aquest tancament per reduir el soroll dels aparells de climatització de l'equipament

L'Ajuntament de Cardedeu ha instal·lat un tancament d'aïllament acústic a la coberta de la Tèxtil Rase, amb l'objectiu de reduir el soroll dels aparells de climatització de l'equipament.

Els veïns i veïnes de Cardedeu van denunciar el passat mes de gener els sorolls causats per les bombes de calor i l'aire condicionat de la Tèxtil Rase, la nova Fàbrica de Cultura que es va inaugurar al municipi, ubicada a l'antiga nau industrial de la localitat i rehabilitada per poder destinar-la a diferents usos socioculturals i com a fàbrica de creació.

Segons van manifestar en un comunicat emès, els veïns i veïnes de la zona asseguraven que la reiteració d'aquestes molèsties sonores ja no solament afecten el dret al descans dels veïns i veïnes afectats, sinó que, a més, es va convertir en un problema de salut.

Ara, l'Ajuntament ha instal·lat un tancament d'aïllament acústic per reduir el soroll que aquests aparells estaven ocasionant als veïns i veïnes.

En aquest sentit, també s'ha programat el sistema de climatització per tal que no funcioni en horari nocturn.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

cardedeu

Guia comercial del Vallès