Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Martí Casals, alumne de l'Institut Carles Vallbona, participa en la fira de recerca científica més important del món celebrada a Mèxic

8 Novembre 2023 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Granollers

Població: GranollersCasals ha presentat el seu projecte "Astrosphero: aprenentatge de l'astronomia amb la robòtica educativa" en el marc del Projecte Posa't en Òrbita

Del 21 al 28 d'octubre s'ha celebrat a Puebla (Mèxic) l'Expo-Sciences International on es presenten projectes STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques) desenvolupats per a infants i joves d'arreu del món. És considerada la fira de recerca jove més important del món, i és organitzada per l'associació MILSET.

Entre els 700 participants de 30 països hi ha en Martí Casals, alumne de 1r de Batxillerat de l'institut Carles Vallbona que va ser seleccionat per l'Associació INICE (Salamanca) per participar-hi. En Martí, amb l'acompanyament del professor de l'Institut Carles Vallbona, Ivan Nadal, ha presentat el seu projecte «Astrosphero: aprenentatge de l'astronomia amb la robòtica educativa" en el marc del Projecte Posa't en Òrbita, que és part del seu treball de recerca de Batxillerat.

El projecte d'en Martí es basa en una iniciativa educativa de l'Ajuntament de Granollers i el Centre de Recursos Pedagògics anomenada "Posa't en Òrbita", una iniciativa que té com a objectiu promoure l'interès per l'astronomia entre els joves.

Com el nom indica, l'origen d'aquest projecte es troba en la participació del Martí, juntament amb dos companys seus, l'Arnau i en Pau, en l'edició del "Posa't en Òrbita" de fa dos anys. Tots tres alumnes van presentar alguns dels materials creats per al projecte a alumnat de primària al Museu de Ciències Naturals de Granollers.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès