Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La Policia de Proximitat K9 s'apropa als comerços de les Franqueses per crear vincles de col·laboració

9 Febrer 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Les Franqueses del Vallès

Població: Les Franqueses del VallèsAquesta campanya d'aproximació als establiments comercials del municipi s'ha creat amb l'objectiu de crear vincles de col·laboració i generar canals directes de comunicació

La Policia Local de les Franqueses del Vallès ha iniciat una campanya d'aproximació als establiments comercials del municipi amb l'objectiu de crear vincles de col·laboració i generar canals directes de comunicació. La iniciativa, que s'emmarca en el desplegament de la Policia de Proximitat al municipi, està duta a terme per la Unitat Canina K9, formada per dos agents i un pastor holandès, en Titán.

Durant els pròxims dies, els agents de la Policia de Proximitat K9 visitaran els comerços del municipi per intercanviar dades de contacte amb els comerciants, conèixer les seves inquietuds en matèria de seguretat i establir una línia directa de comunicació davant de possibles incidències.

La iniciativa s'emmarca en el desplegament de la Policia de Proximitat al municipi, que es va iniciar a les zones rurals i des de l'octubre de 2023 s'ha ampliat als nuclis urbans. La Policia de Proximitat K9 té com a objectiu oferir un servei directe i immediat a la ciutadania, incrementant la sensació de seguretat al municipi.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

les franqueses del vallès

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès