Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La policia intercepta cinc ampolles del gas del riure a la campanya de prevenció de robatori i de millora de la seguretat a Bellavista

15 Novembre 2023 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Les Franqueses del Vallès

Població: Les Franqueses del VallèsA més, durant l'operatiu, també es van fer 9 denúncies per tinença de drogues, 2 per tinença d'armes blanques i 6 per infraccions de trànsit

Les forces de seguretat de les Franqueses han iniciat una campanya de prevenció de robatori i de millora de la seguretat al municipi.

Aquesta campanya, en col·laboració de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra, es desenvoluparà a través de dispositius periòdics en diverses zones. El primer dels operatius es va dur a terme divendres a la tarda a Bellavista.

Els agents van instal·lar controls a tots els accessos al nucli urbà i van realitzar patrulles a l'interior i a l'estació de tren. Com a resultat de l'operació, es van comissar cinc ampolles d'òxid nitrós, un gas volàtil, incolor, amb una olor dolça i lleugerament tòxic, que provoca al·lucinacions i un estat eufòric a la persona. Per les seves característiques es fa servir com a droga en alguns casos. Aquest element s'ha batejat popularment com el gas del riure.

A més, durant l'operatiu, també es van fer 9 denúncies per tinença de drogues, 2 per tinença d'armes blanques i 6 per infraccions de trànsit.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

les franqueses del vallès

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès