Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Més de 130 competidors de 14 països posen a prova la seva habilitat al campionat de Rubik Parets Open 2024

6 Febrer 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Silvia Ferran - Ajuntament de Parets

Població: Parets del VallèsL'esdeveniment va comptar amb més de 15 categories, oferint una plataforma per a la competició tant a aficionats com a professionals del cub de Rubik

El cap de setmana del 3 i 4 de febrer, la Sala Cooperativa de Parets del Vallès va ser l'escenari del "Parets Open 2024", un vibrant campionat de Rubik que va aplegar 132 competidors de 14 països diferents. L'esdeveniment va comptar amb més de 15 categories, oferint una plataforma per a la competició tant a aficionats com a professionals del cub de Rubik.

L'obertura del campionat va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Francesc de la Torre, i la regidora d'Esports, O'hara Valdivia, que van mostrar el seu suport a aquesta iniciativa que combina habilitat, concentració i ment estratègica.

El "Parets Open 2024" va ser organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Parets del Vallès i el WCA (World Cube Association - Club de Rubik de Catalunya), amb la col·laboració de l'AES (Associació Espanyola Speed Cubing), l'ACSC i kuberking.com.

El "Parets Open 2024" ha demostrat ser un gran èxit, consolidant-se com una cita important per als amants del cub de Rubik en l'àmbit nacional i internacional. La combinació d'una excel·lent organització, una alta participació i un ambient entusiasta ha convertit aquest campionat en una experiència inoblidable per a tots els participants.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

parets del vallès

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès