Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Parets obre el termini d'abonaments per a la piscina descoberta i la seva obertura el pròxim 3 de juny

15 Maig 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Parets

Població: Parets del VallèsA partir del 15 de maig es poden adquirir els abonaments per gaudir de la instal·lació durant la temporada estival. Aquagym i natació terapèutica, entre les activitats programades

A partir d'aquest dimecres, 15 de maig, ja es poden sol·licitar els abonaments per gaudir de la piscina descoberta de Parets del Vallès durant la temporada d'estiu. Els interessats podran triar entre abonaments de mitja temporada o de temporada completa, així com individuals o familiars. Els menors de 6 anys podran accedir a la instal·lació de forma gratuïta. A més, també hi haurà l'opció d'adquirir entrades puntuals per a dies concrets.

Els abonaments es podran adquirir presencialment al Poliesportiu Municipal del 15 al 31 de maig. A partir del 3 de juny, data prevista per a l'obertura de la piscina, també es podran comprar a la mateixa instal·lació. Per a tramitar qualsevol abonament, cal presentar la sol·licitud emplenada i una fotografia de carnet actualitzada de totes les persones interessades. Un cop realitzat el tràmit, el carnet es podrà recollir el següent dia laborable. Cal destacar que els menors de 14 anys hauran d'accedir a la piscina acompanyats d'una persona adulta i que, a partir dels 3 anys, és obligatori presentar el DNI, tot i que no cal pagar entrada.

Paral·lelament a l'obertura del termini d'abonaments, també s'ha informat de les activitats que es duran a terme a la piscina descoberta durant els mesos de juny, juliol i setembre. Aquestes inclouen sessions d'Aquagym i Natació terapèutica, que es faran setmanalment. Les places són limitades i s'atendran per ordre de preinscripció, la qual es pot formalitzar al Poliesportiu Municipal del 15 al 31 de maig o a la mateixa piscina a partir del 3 de juny.

Cal tenir en compte que les activitats no es duran a terme els dies festius ni durant el mes d'agost. A més, la inscripció a les sessions d'Aquagym o Natació terapèutica només dona dret a l'ús de la piscina en l'horari indicat per a cada activitat.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

parets del vallès

Guia comercial del Vallès