Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Un operatiu policial recupera 87 motos robades a una finca de Santa Maria de Palautordera

8 Setembre 2023 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Guardia Civil, Mossos d'Esquadra

Població: Santa Maria de PalautorderaS'han detingut dues persones gràcies a la investigació iniciada al maig que va destapar que els vehicles els duien amb vaixell fins a Tànger

Un operatiu policial entre la Guàrdia Civil, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Santa Maria de Palautordera, ha permès recuperar 87 motos robades a l'Estat i que es trobaven en una finca a Santa Maria de Palautordera.

Els vehicles s'han localitzat dins d'una trentena de trasters de la casa i, en conseqüència, s'han detingut dues persones acusades d'un delicte de receptació. També se'ls ha intervingut una arma curta de foc i una de llarga d'aire comprimit.

La investigació policial va començar al maig en conèixer que un vaixell, que cobreix la línia Sète (França), Barcelona i Tànger (Marroc), duia una furgoneta amb peces de motos robades.

Segons la investigació de la Guàrdia Civil, tot apunta que la banda guardava els vehicles a Santa Maria de Palautordera, on treien les peces i preparaven l'enviament al Marroc. Un cop arribaven al seu destí, tornaven a muntar les motos per vendre-les.

En l'escorcoll del domicili, el Servei de Protecció de la Naturalesa de l'institut armat (Seprona) ha interposat 13 denúncies per infraccions ambientals; la policia local n'ha posat 9 per manca d'assegurança de nou vehicles, i els Mossos han recuperat una furgoneta que havia estat denunciada per robatori.

La Guàrdia Civil continua analitzant les motos per identificar-les i retornar-les als seus propietaris.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

santa maria de palautordera

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès