Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Terrassa habilita 269 places d'aparcament gratuït per compensar la pèrdua al Parc de la República

5 Juny 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Terrassa

Població: TerrassaLes noves places estaran ubicades a l'avinguda de Béjar i al carrer de Tarragona i s'executaran a finals d'any

L'Ajuntament de Terrassa ha arribat a un consens amb les associacions de veïns de Sant Pere Nord i Can Tusell per habilitar 269 noves places d'aparcament gratuït a l'avinguda de Béjar i al carrer de Tarragona. Aquestes places compensaran la pèrdua de les que desapareixeran amb la construcció de la tercera fase del Parc de la República, que està prevista que comenci a la primera meitat del 2025.

La nova zona d'aparcament tindrà la majoria de les places en bateria, respectant l'arbrat i els fanals actuals, i hi haurà també zones d'estacionament en cordó al tercer carril de l'avinguda de Béjar en sentit sud-est cap a l'avinguda del Vallès. L'Ajuntament té previst executar les obres a finals d'aquest any.

A més de les noves places d'aparcament, les entitats veïnals han demanat a l'Ajuntament que estudiï l'ampliació de la vorera del carrer de Tarragona, des de l'escola fins al pas de vianants, i la millora de les voreres dels carrers Consell de Cent i de Tarragona a l'altura del carrer Doctor Calsina i Roig Ventura, ja que actualment són molt estretes.

L'habilitació de les noves places d'aparcament és una resposta a la demanda veïnal i permetrà garantir l'estacionament a la zona, on també està prevista la construcció del CAP Nord i la Residència i Centre de dia de Sant Pere Nord.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

terrassa

Guia comercial del Vallès