Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

25 robatoris en trasters a Vilanova del Vallès

8 Juny 2024 Redacció: puntvalles.cat

Població: Vilanova del VallèsVilanova del Vallès - La Policia Local investiga una onada de robatoris que ha afectat 25 trasters del municipi

L'Ajuntament de Vilanova del Vallès ha emès un comunicat informant sobre una preocupant sèrie de robatoris que ha afectat 25 trasters en diverses zones del municipi. La Policia Local està treballant intensament per identificar i detenir els autors d'aquests delictes, que han generat inquietud entre els veïns.

Detalls dels robatoris

Els robatoris han tingut lloc durant les darreres setmanes, amb una concentració significativa en les nits dels caps de setmana. Els delinqüents han forçat els accessos als trasters, emportant-se objectes de valor com bicicletes, eines i material electrònic. En alguns casos, els veïns han reportat danys materials als panys i portes dels trasters.

Mesures de seguretat

Davant aquesta situació, l'Ajuntament i la Policia Local han augmentat la vigilància en les zones més afectades, realitzant patrullatges més freqüents i col·laborant amb els Mossos d'Esquadra per intensificar les tasques d'investigació. També s'han instal·lat càmeres de seguretat en punts estratègics per ajudar a identificar els responsables i prevenir futurs robatoris.

Recomanacions als veïns

La Policia Local ha fet una crida a la col·laboració ciutadana, demanant als veïns que informin immediatament de qualsevol activitat sospitosa. A més, es recomana als propietaris dels trasters que reforcin les mesures de seguretat, com ara la instal·lació de panys de seguretat addicionals i l'ús de sistemes d'alarma.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

vilanova del vallès

Guia comercial del Vallès