Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Restablerta la circulació de trens entre Manresa i Terrassa

18 Agost 2022 Redacció: ACN - Barcelona

Població: Terrassa


A la resta de la línia s’aniran recuperant les freqüències i els horaris de forma progressiva

La circulació de trens de l’R4 entre Manresa i Terrassa ja s’ha restablert després que aquest dijous a la tarda hagi quedat interrompuda per les fortes tempestes que estan descarregant en diferents indrets de Catalunya. Segons informa Renfe a la resta de la línia els trens aniran recuperant les freqüències i horaris habituals de forma progressiva. Les afectacions fins ara podien superar els 30 minuts. D’altra banda, el Servei Meteorològic de Catalunya ha avisat de la possibilitat que durant les pròximes hores pugui descarregar pedra, es formin ratxes de vent superiors als 90 quilòmetres per hora, esclafits o tornados al Barcelonès, Baix Llobregat i Vallès Occidental. Protecció Civil demana a la ciutadania precaució en els desplaçaments.

Fins a les 18h els Bombers han atès 32 avisos per pluja, la gran majoria a la regió metropolitana sud, sobretot al Baix Llobregat i el Garraf. La majoria dels serveis han estat per inundacions, embornals embussats o caigudes d'arbres.

Pel que fa a les carreteres a la C-32 es registren aturades a l’alçada de Sitges en tots dos sentits de la marxa a causa de la pluja. Prèviament, aquest també s’ha hagut de tallar la C-25 a Arbúcies en direcció Lleida per inundacions. En aquest cas, la situació ja es troba normalitzada.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

terrassa

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès