Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Un dispositiu policial a Terrassa permet denunciar 4 persones per tinença d'estupefaents i detectar punxades de llum

5 Agost 2022 Redacció: ACN - Terrassa

Població: Terrassa


Policia Municipal i Mossos d'Esquadra van fer dijous una inspecció als locals de la zona per problemes de convivència

Un dispositiu de control conjunt de Policia Municipal i Mossos d'Esquadra al barri de Sant Pere Nord de Terrassa (Vallès Occidental) va permetre denunciar 4 persones per tinença d'estupefaents i detectar diverses punxades de llum, a més d'identificar un total de 30 persones. L'operatiu es va fer tallant completament un tram del carrer Manresa entre les 19.00 i les 21.30 h, amb la participació de 32 agents, 16 de la Divisió Territorial i de la Unitat de Delinqüència Urbana i d'Informació (UDUI) de la Policia Municipal i 16 de la Unitat de Seguretat Ciutadana i de la Unitat Canina de Mossos d'Esquadra, que van dur a terme identificacions, escorcolls i la inspecció administrativa d'un total de 4 locals. 

La Policia Municipal ha estat treballant els darrers mesos en aquesta zona per problemes de convivència i seguretat, especialment molèsties acústiques i consum d'alcohol en via pública durant les nits. A més, el consistori detalla que des de l'Àrea de Proximitat de la Policia Municipal s'ha estat mantenint un contacte permanent amb l'associació de veïns del barri per tal de recollir la informació i treballar intensament en resoldre els problemes associats a la zona. 

El dispositiu de dijous es va saldar amb més de 30 persones identificades, 4 denúncies per tinença de substàncies estupefaents i es van aixecar diverses actes per irregularitats en quant a la instal·lació elèctrica i les condicions higièniques d'algun dels locals.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

terrassa

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès