Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Granollers torna a vibrar amb la Mitja Marató 2024

16 Gener 2024 Redacció: Yaiza Miranda

Imatges: La Mitja

Població: Granollers


Granollers ha acollit amb entusiasme la 38a edició de la Mitja Marató, organitzada per l'Associació Esportiva La Mitja. Aquesta fita esportiva anual, que se celebra en col·laboració amb Les Franqueses i La Garriga, ha aconseguit mantenir la seva reputació com una de les curses de mitja marató més populars de Catalunya.

L'edició anterior, celebrada l'any 2023, va ser tot un èxit, amb la participació de més de 15.000 corredors de totes les edats i nivells. La ciutat de Granollers, amb el seu recorregut pla que abraça el centre de la ciutat i passa per Les Franqueses del Vallès i La Garriga, va ser testimoni d'una jornada esportiva pel record.

Organització

L'organització, a càrrec del Col·lectiu d'Atletes de Fons, ha destacat la gran organització de l'esdeveniment i l'implicació dels participants.

La recollida de dorsals, xips i obsequis es realitzarà els dies 23 i 24 de febrer al Palau d'Esports, amb serveis de guarda-roba, dutxes i massatgistes per a la comoditat dels participants.

La Mitja Marató de Granollers és una cursa molt ben organitzada i compta amb un gran suport del públic. La cursa és una oportunitat excel·lent per a tots els aficionats al running per gaudir d'una cursa divertida i desafiant.

Obsequis de la Mitja 2024

 • Samarreta Mizuno dona i home
 • Motxilla Mizuno

IMPORTANT! És imprescindible presentar el dorsal per poder rebre l'obsequi de la cursa. A més a més, l'organització no garanteix que tots els participants puguin escollir la seva talla en el cas que l'obsequi en tingui.

Inscripcions i preus

Amb l'objectiu de fomentar la participació, l'Associació Esportiva La Mitja ha presentat interessants ofertes per a les inscripcions. Els corredors que es registrin abans del 30 d'octubre de 2023 gaudeixen d'un preu reduït de 25 € per als que ja disposen del xip groc i 29 € amb la compra d'aquest. A més, aquells que s'inscriguin després d'aquesta data fins al 18 de febrer de 2024 (data límit), podran beneficiar-se d'una oferta especial de 26 € amb xip groc i 30 € amb la compra d'aquest.

L'organització també ha incorporat una novetat en la tarifa d'inscripció, amb un increment de 3 € per als corredors sense llicència, que podran ser reemborsats als atletes amb llicència de la Federació Catalana d'Atletisme i la RFEA. Les inscripcions es tancaran el 18 de febrer de 2024 o quan es superin els 9.000 participants.

Sortides

La cursa tindrà dues sortides:

 • A les 9:30 h, la cursa de 10 quilòmetres.
 • A les 10:30 h, la cursa de mitja marató.

La cursa de mitja marató tindrà sis sortides escalonades en funció del temps estimat de cursa:

 • Elit (taronja): 10:30 h
 • Fins a 1:20 h (vermell): 10:32 h
 • D'1:20 h a 1:25 h (verd): 10:35 h
 • D'1:25 h a 1:30 h (groc): 10:37 h
 • D'1:30 h a 1:45 h (blau): 10:40 h
 • D'1:45 h a 2 h (negre): 10:43 h
 • De 2 h endavant (lila): 10:46 h

Recollida de dorsals, xips i obsequis

La recollida de dorsals, xips i obsequis es farà els dies 23 i 24 de febrer de 2024 al Palau d'Esports de Granollers.

Cal portar el resguard de la inscripció o el DNI. L'organització no entregarà cap dorsal ni xip si l'atleta no porta un d'aquests dos documents.

Serveis

 • Guarda-roba, dutxes i massatgistes (Palau d'Esports).
 • Rodalia de Catalunya – Renfe. Tots els inscrits a La Mitja podran disposar d'un tiquet que els permetrà bescanviar per un bitllet d'anada i tornada des de qualsevol punt del servei de rodalia de Barcelona , amb venda a taquilles, fins a les estacions Granollers Centre. Aquest tiquet el podreu recollir juntament amb el dorsal i els obsequis.

Reglament

Pel sol fet d'inscriure's i participar-hi, tots els corredors accepten el Reglament.

Sortida i arribada

La sortida serà al carrer Esteve Terrades, al costat de l'Estació de RENFE de Granollers Centre, darrere el Palau d'Esports. L'arribada serà al carrer Francesc Macià de Granollers.

Distància, circuit i perfil de la cursa

La distància del recorregut de la mitja és de 21.097 metres, certificada oficialment per la Federació Catalana d'Atletisme i la RFEA.

Avituallaments

Als quilòmetres 5K, 10K, 15K i Arribada

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers la garriga les franqueses del vallès

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès