Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La Garriga celebra el Corpus 2024 amb una agenda plena d'activitats culturals i tradicionals

16 Maig 2024 Redacció: Yaiza Miranda

Imatges: Ajuntament de la Garriga

Població: La Garriga


Del 24 de maig al 2 de juny, el festival anual omple els carrers de La Garriga d'art, música i dansa, celebrant el patrimoni català amb actes per a totes les edats

El Corpus de La Garriga torna un any més per a oferir als veïns i visitants una variada oferta d'actes culturals, socials i religiosos que il·lustraran la riquesa de la tradició catalana. Organitzat per l'Associació Cultural Corpus la Garriga, amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Esteve i l'Ajuntament de La Garriga, aquesta festa, que es desenvoluparà entre el 24 de maig i el 2 de juny, promet ser un aparador de la diversitat cultural de la regió.

El programa d'activitats de 2024 inclou presentacions de llibres, desfilades tradicionals i concerts, que fusionen l'antiga tradició amb tocs moderns. La festa començarà el 24 de maig amb la presentació del llibre "Corpus, 700 anys de fonta i festivitat" a Can Cardús, seguit d'una sèrie de processons i actes religiosos al llarg de la setmana.

El cap de setmana del 25 de maig, destaca la trobada de gegants i la processó dels gegants a la plaça Can Dachs, un esdeveniment que captura l'essència de les festes populars catalanes amb música i dansa al carrer. El diumenge, 26 de maig, les activitats continuaran amb una mostra floral a la mateixa plaça, creant un entorn vibrant ple de color i alegria.

Un dels punts culminants serà el "Gran Concert de Corpus amb Maria" el 31 de maig a Can Llura, on els assistents podran gaudir d'una fusió de música tradicional catalana i moderna. La festa conclourà amb l'espectacular "Ball del Corpus", on la dansa i la música envairan els carrers, celebrant així la cultura i tradició local.

Durant tota la setmana, els visitants podran gaudir també de l'exhibició d'art floral que adornarà els carrers de la ciutat, mostrant el talent i la creativitat dels artistes locals. Aquesta festa no només busca entretenir, sinó també preservar i difondre el patrimoni cultural català per a futures generacions.

Per a més informació sobre els actes i horaris específics, els interessats poden visitar el lloc web oficial de l'esdeveniment o seguir les actualitzacions a través de les xarxes socials de l'organització.

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

la garriga

Guia comercial del Vallès