Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Torna la Mitja Marató 2024 a Montornès per a tots els amants de l'esport

6 Març 2024 Redacció: Yaiza Miranda

Imatges: Mitja de Montornès

Població: La Roca del Vallès


La 29a edició de la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-la Roca ja està en marxa! El pròxim 14 d'abril de 2024, els amants de l'atletisme podran gaudir d'un recorregut emblemàtic de 21.097 metres que transcorre pels quatre municipis organitzadors, oferint una experiència única pel Vallès Oriental.

Com cada any, cada corredor que hi participi amb 18 euros rebrà tots els serveis i lots gratuïts que en les darreres edicions ja s'havien proporcionat de productes Henkel (posterior a la cursa) i una samarreta tècnica Luanvi (en el moment de recollir el seu dorsal i xip), a més dels serveis ja habituals: vestidors, dutxes, avituallaments, amb Powerade a l'arribada, guardarroba, zona d'escalfament i ampli aparcament a tocar de la sortida.

Des de l'organització, asseguren que tothom pot trobar la seva prova, el seu repte i la seva motivació dins les curses i activitats organitzades sota els paraigües de la Mitja, per què, des del 2019, la Mitja compta amb noves categories pels atletes més veterans, com a reconeixement a la seva vàlua, esforç i fidelitat amb l'atletisme. I per tots aquells curiosos que vulguin participar, però no es vulguin endinsar en una cursa de 21.097 metres, la Mitja també té la Cursa dels 6 km, una modalitat amb recorregut per Montornès i Montmeló, ideal per iniciar-se a les Curses en Ruta.

Un recorregut ràpid i atractiu

La Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-la Roca destaca pel seu recorregut ràpid i pla, ideal per a batre marques personals o simplement gaudir d'una cursa agradable en un entorn natural. A més, el traçat transcorre per carrers amples i ben senyalitzats, passant per alguns dels punts més emblemàtics dels quatre municipis.

Inscripcions obertes fins a l'11 d'abril

Les inscripcions per a la Mitja Marató ja estan obertes i es poden realitzar fins a l'11 d'abril a través de la pàgina web https://www.mitjamontornes.com. El preu de la inscripció és de 19 euros per a atletes federats i 21 euros per a no federats.

Categories per a tots els nivells

La cursa està dividida en diverses categories, tant masculines com femenines, per edats i per a persones amb discapacitat. Això permet que tots els corredors, independentment del seu nivell, puguin participar i competir en igualtat de condicions.

Premis i obsequis per als participants

Hi haurà premis per als primers classificats de cada categoria, així com per al primer equip masculí i femení, i per al primer atleta local de cada municipi. A més, tots els participants rebran una samarreta commemorativa de la cursa i una bossa d'obsequis.

A més, hi haurà un premi de 500 euros per a qui aconsegueixi rebaixar el rècord de la prova.

Serveis per a una cursa completa

L'organització de la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-la Roca posa a disposició dels participants diversos serveis per a garantir una cursa completa i satisfactòria, com ara:

  • Avituallaments líquids cada 5 quilòmetres: Servei de guarda-roba; dutxes; massatges i, finalment, servei d'autobús per tornar a Montornès des de la Roca del Vallès
  • Un esdeveniment per a tots

La Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-la Roca no és només una cursa, sinó un esdeveniment esportiu i social per a tots. A més de la competició, hi haurà un ambient festiu i familiar amb música, animació i activitats per a totes les edats.

El Club Atletisme Montornès anima a tots els amants de l'esport a participar en aquesta prova emblemàtica que combina el repte esportiu amb la bellesa del paisatge del Vallès Oriental.

El Club Atletisme Montornès, juntament amb els Ajuntaments de Montornès del Vallès, Montmeló, Vilanova del Vallès i la Roca del Vallès, ha anunciat l'obertura de les inscripcions per a la 29a edició de la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-la Roca, que se celebrarà el pròxim 14 d'abril de 2024.

La cursa, amb una distància de 21.097 metres, compta amb un recorregut homologat per la Federació Catalana d'Atletisme i transcorre pels quatre municipis organitzadors.

Els corredors de la Mitja Marató podran contribuir a una causa solidària

Durant el cap de setmana de la Mitja Marató, tant els corredors com els espectadors tindran l'oportunitat de contribuir a una causa solidària: la campanya del tap solidari en benefici de l'associació de l'Escola de Can Vila a Mollet de Vallès.

L'objectiu principal d'aquesta campanya és recollir taps de plàstic, que posteriorment seran venuts per obtenir fons destinats a adquirir material necessari per al funcionament òptim del centre. Aquest material pot incloure des de material educatiu fins a equipament esportiu.

Participar en la campanya del tap solidari és molt fàcil. Els corredors poden portar els taps de plàstic que tinguin a casa i dipositar-los als contenidors que s'instal·laran a la zona de sortida i arribada de la Mitja Marató.

Els espectadors també poden contribuir a la campanya portant els seus taps de plàstic a qualsevol dels punts de recollida de la ciutat.

Més informació

Per a més informació sobre la cursa, podeu consultar la pàgina web www.mitjamontornes.com o enviar un correu electrònic a atletismemontornes@yahoo.es.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

la roca del vallès montmeló montornès del vallès vilanova del vallès

Guia comercial del Vallès