Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Blaugab


Visita'ls

www.blaugab.com

Contacta-hi

[email protected]

Telèfon

625720632

Adreça

C/Vilaplana del Camp, 5

Població

Reus

Les xarxes socials de Blaugab

Facebook

Twitter

Instagram

Descripció

Vols lluir a la moda, però de manera sostenible i ecològica? Ens has trobat, som Blaugap, amb botiga Reus.

Blaugab moda sana és una botiga de roba orgànica, lliure de tòxics, amb valor social i ètica ecològica. Rigorosos en què totes les peces siguin confeccionades amb estàndards de qualitat orgànic (certificat GOTS, IVN...).

Blaugab, sorgeix quan decidim apostar per un estil de vida més sa. La relació amb persones que pateixen problemes d'intolerància als tòxics, ens va fer reflexionar que alguna cosa estem fent malament i ens va empènyer a crear el nostre propi camí. Els Ftalats, Colorants Azoics, Formaldehid, Retardants de flama, etc. són alguns dels tòxics més perillosos que trobem en les peces de vestir que portem en el dia a dia. Tots molt contaminants i alguns potencialment cancerígens o considerats disruptors endocrins. A més a més, les fàbriques aboquen quantitat de tòxics als rius. Substàncies que es filtren pels aqüífers i corrents fluvials per a acabar en els oceans. Quan comprem peces no ecològiques i les rentem, aquestes continuen desprenent substàncies tòxiques, microplàstics, que van directes a la mar. Partícules que són ingerides per éssers marins, que després ens mengem.

"No cal ser obsessius, però darrere de cada etiqueta existeix una persona i un ecosistema que no veiem, però que en el fons segueix interrelacionat amb nosaltres."

Blaugab vol posar el seu granet de sorra, perquè les teves peces de roba a més de ser boniques, no ens produeixin al·lèrgies i es confeccionin amb comerç just i la seva producció no contamini la Terra.

Ho diem moda sana perquè a part de ser xula, sexi i actual és saludable pel planeta, per la teva pell i té cura de les persones que l’han fet possible. Oferim productes, fabricades a Europa, confeccionats de cotó orgànic i llana merino. Productes que van dirigits a persones amb problemes de pell, com a al·lèrgies, Síndrome Químico Múltiple, Electrosensibilitat, etc.., i també per a totes aquelles  que volen vestir de forma més saludable, i amb valors ètics i sostenibles.

Ens centrem bàsicament en la roba interior per a totes les edats (calcetes, calçotets, sostenidors, mitjons, samarretes interiors..), ja que es la peça que està en contacte amb la pell les 24h del dia, però també hi trobaràs peces com samarretes esportives, casuals, pijames, etc.

Som distribuïdors de Comazo-Earth, empresa alemanya de roba interior sostenible d'alta qualitat, sense tòxics, de comerç just i amb certificat GOTS.

 


Aquest anunci patrocinaTambé et pot interessarRep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès