Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Òptica Canovelles


Visita'ls

www.opticacanovelles.com

Contacta-hi

[email protected]

Telèfon

931582284

627641378

Adreça

Carrer Riera 23

Població

Canovelles

Les xarxes socials de Òptica Canovelles

Facebook

Instagram

Descripció

La millor òptica de Canovelles: ÒPTICA CANOVELLES

Òptica Canovelles som un centre especialitzat en cuidar i millorar la salut visual des de fa més de mig segle.

Soc en Youssef, Òptic Optometrista d'Òptica Canovelles. Us vull parlar de la importància de la protecció solar visual i l'ús d'ulleres de sol homologades. Segons diversos estudis, els ulls són vint vegades més sensibles que la pell a la influència dels raigs solars. La sobreexposició a la radiació ultraviolada (UV) pot provocar una pèrdua temporal de la visió, causar cremades de la còrnia molt dolorosa, cataractes, pterigión, etc.
Per a les persones d'edat avançada l'exposició a llarg termini a la radiació ultraviolada és també un important factor de risc de la degeneració macular, especialment en persones que són "més sensibles al sol". Amb referència als ulls clars, en general són més sensibles a la llum solar, ja que compten amb menys protecció que els foscos. Això es deu al fet que els clars tenen menys pigment, i per tant la llum que entra en l'ull no s'absorbeix bé, sinó que es reflecteix en el seu interior.
També donar-li summa importància a la protecció ocular dels nens, ja que el cristal•lí ho solen tenir més susceptible a la radiació ultraviolada i, en conseqüència, l'ull infantil té major risc de mal UV. El mal dels raigs ultraviolats s'acumula amb el temps, per la qual cosa com més aviat es comenci a protegir els ulls del sol, menor serà el risc de futurs problemes oculars, sobretot a l'estiu on hi ha més hores de llum i els nens passen més temps a l'aire lliure i es fan més activitats de muntanya o a la platja.
Per sort, protegir-nos del sol està al nostre abast. Una manera de protegir-nos dels seus efectes és utilitzant ulleres de sol. Es tracta d'un producte sanitari fonamental per a protegir la salut visual. Les ulleres de sol han d'estar homologades, amb filtres especials per a evitar que les radiacions nocives arribin a l'ull i ajustades a les necessitats i condicions de cada individu, per al que és fonamental l'assessorament d'un professional sanitari òptic-optometrista. La categoria solar i el filtre serà diferent, depenent de les necessitats de cada persona.

Què pots trobar a Òptica Canovelles:

Especialitzats en tota mena de muntures i marques.
Treballem amb tota mena de vidres.
Prestem una atenció personalitzada per escollir el producte que més s'adapti a les vostres necessitats.
Adaptem tots els tipus de lents de contacte.
Conveni amb clínica oftalmològica a Granollers per a l'atenció especial de l'optometria pediàtrica.
A més, t'oferim els nostres serveis A DOMICILI!

Envia'ns un WhatsApp per a més informació: 627641378

 


Aquest anunci patrocinaTambé et pot interessarRep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès