Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Construccions SantVic


Visita'ls

www.construccionssantvic.es

Contacta-hi

construccionssantvic@gmail.com

Telèfon

616854792

Adreça

Can Pau Rabe 1 3wer

Població

Vic

Les xarxes socials de Construccions SantVic

Instagram

Descripció

Estàs pensant en fer una reforma a casa teva o al teu local?

A Construccions Santvic situats a Vic, som la resposta integral que estàs buscant.

Des de la concepció de la idea fins a l'entrega de claus, ens encarreguem de tot el procés, fent del teu projecte una realitat sense complicacions.

Especialitzats en reformes parcials i integrals d'habitatges i locals, destaquem per dur a terme cada fase amb precisió i dedicació. Expliquem-nos les teves idees i desitjos de reforma, i nosaltres ens encarregarem de gestionar cada detall. Des de trucar a especialistes fins a l'execució d'accions pertinents, garantim una feina de qualitat entregada en temps i forma. Fer realitat la reforma dels teus somnis mai ha estat tan senzill!

Però això no és tot. A ConstruccionsSantVic,  també som experts en la detecció de fuites d'aigua, sent els únics a la zona amb maquinària especialitzada d'última tecnologia. El nostre enfocament eficaç ens permet arribar a l'arrel del problema de manera ràpida i precisa. Un cop localitzat l'origen de la fuita, t'oferim l'opció que triïs si prefereixes que nosaltres ens encarreguem de la reparació o si prefereixes fer-ho tu mateix.

A ConstruccionsSantVic  la solució a les teves necessitats. Confia en nosaltres per fer realitat els teus projectes!


Aquest anunci patrocinaTambé et pot interessarGuia comercial del Vallès