Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Puntdefuga


Visita'ls

www.puntdefuga.cat

Contacta-hi

[email protected]

Telèfon

696 666 028

Adreça

C/ Benet i Morató, 1 i C/Girona,8

Població

Granollers

Les xarxes socials de Puntdefuga

Facebook

Twitter

Instagram

Descripció

Puntdefuga, estudi creatiu d'interiorisme i d'arquitectura a Granollers

Estem especialitzats en la creació i la rehabilitació d'espais, residencials i comercials. Apostem pel disseny i la innovació, tenint en compte les necessitats i preferències del client. Busquem crear espais únics que siguin funcions i millorin la qualitat de vida de les persones. Prestem serveis individualitzats per a cada client, oferint diferents possibilitats, des de l'assessorament d'espais a la direcció i l'execució d'obres.

Oferim els següents serveis:

INTERIORISME: instal·lacions de cuines, reformes de cuines, reforma integral de banys, disseny de noves cuines, projectes variïs d'interiorisme, dormitoris juvenils, rehabilitació de fatxades, remodelació d'oficines, interiorisme de tota mena, disseny d'oficines tecnològiques, disseny de recepcions, etc.

OBRA NOVA: Construccions d'habitatges, disseny d'habitatges, construcció d'escultures, etc.

REFORMA: Reforma integral d'habitatges, reformes íntegres, reformes parcials, integracions cuina-menjador, dissenys cuina, menjador, banys, dormitoris, etc.

PUNTDEFUGA obra una botiga Kave Home al carrer Girona, número 8.

L'estudi d'interiorisme Puntdefuga obra una nova botiga al centre de la ciutat de la mà de la marca de mobles i decoració Kave Home. Kave Home és una marca gironina que crea productes de disseny, atractius i en tendència, amb un servei àgil i a un preu assequible.


També et pot interessarRep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès