Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

ARGEST Anna Rovira Gestió


Visita'ls

www.argest.cat

Contacta-hi

[email protected]

Telèfon

938675839

687851403

Adreça

Carrer Campins, 54

Població

Sant Celoni

Descripció

¿Estàs Preparat per a l'Èxit Empresarial? Argest ho fa possible.

En un món on la competitivitat i els canvis constants són la norma, t'has preguntat com mantenir la teva empresa o patrimoni en creixement i estabilitat? A Argest, entenem els teus desafiaments únics i t'oferim una àmplia gamma de serveis dissenyats per a portar la teva organització cap a l'èxit.

Tant en l'àmbit empresarial com en el personal, els reptes i canvis són inevitables. El nostre equip de professionals està llest per a acompanyar-te en aquest procés, proporcionant el millor assessorament amb seguretat i eficiència.

Què Oferim?

A  Argest, hem desenvolupat una extensa cartera de serveis per a convertir-nos en el teu suport integral i estratègic. La nostra missió és satisfer totes les teves necessitats, basant-nos en l'excel·lència, el compromís i el tracte pròxim.

Cadascun dels nostres serveis és brindat per professionals capacitats que ofereixen solucions personalitzades i ajustades a la teva situació i sector. La nostra especialització garanteix una atenció minuciosa en àrees com:

  • Assessoria mercantil
  • Servei comptable
  • Assessoria laboral
  • Assessoria jurídica
  • Assessoria fiscal
  • Tràmits de vehicles


Amb més de vint-i-cinc anys d'experiència, hem perfeccionat la nostra capacitat d'adaptar-nos a cada client i garantir la gestió eficient de qualsevol assumpte. La nostra manera de treballar és pròxima, de confiança i transparent, recolzada per un equip compromès amb el teu èxit.

El nostre objectiu és contribuir eficaçment a l'èxit de la teva gestió empresarial, adaptant-nos a les teves necessitats. Hem dissenyat plans i programes d'atenció específics segons la demanda dels nostres clients.

Abans de començar, realitzem una recerca exhaustiva per a comprendre la teva situació, objectius i recursos. D'aquesta manera, et presentem una proposta de serveis que s'adapta a les teves necessitats.

Confia en Argest per a alliberar-te de preocupacions i ocupar-te del que realment importa per al creixement de la teva organització. T'oferim serveis en totes les àrees en les quals necessites assistència empresarial, de manera professional i eficaç.

El teu èxit és el nostre èxit. Contacta'ns avui!


Aquest anunci patrocinaTambé et pot interessarRep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès