Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Avís Legal


1. CONDICIONS D’ÚS

PUBLIDASER, S.L.

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, PUBLIDASER, S.L. us informa que és titular del lloc web www.puntvalles.com. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada llei, PUBLIDASER, S.L. notifica les dades següents: el titular d’aquesta pàgina web és PUBLIDASER, S.L. amb CIF B66258757 i registre mercantil de Barcelona; tom: 44233; full: 175; fulla B-450448; inscripció: 1; domicili social: carrer Fransesc Tarafa, 86 1er 2a; codi Postal: 08401; localitat: Granollers; província: Barcelona. L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: [email protected].

2. USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús dels llocs web de PUBLIDASER, S.L. atorguen la condició d’usuari, per la qual s’accepten, a l’hora de navegar per la pàgina de PUBLIDASER, S.L., totes les condicions d’ús que s’estableixen aquí, sense perjudici de l’aplicació de la normativa corresponent de compliment legal obligat, segons el cas.

La pàgina web de PUBLIDASER, S.L. proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

  • La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari als formularis emesos per PUBLIDASER, S.L. per accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.
  • L’ús de la informació, serveis i dades oferts per PUBLIDASER, S.L. contra les disposicions d’aquestes condicions, la llei, la moral, els bons costums i l’ordre públic o que, en qualsevol altre cas, puguin implicar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web.

Amb aquesta finalitat, l’usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que, sigui com sigui, puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la utilització normal dels continguts, els altres usuaris o qualsevol usuari d’internet (maquinari i programari).

Els usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l’empresa propietària de la web pugui rebre, directament o indirectament, a conseqüència de l’incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l’ús de la web i d’aquesta política de privadesa.

En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l’usuari es compromet a no transmetre, difondre ni posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge ni fotografies de la web.

3. POLÍTICA D’ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

PUBLIDASER, S.L. no es fa responsable del contingut de les pàgines web a les quals pugui accedir l’usuari a través dels enllaços establerts en els seus llocs web i declara que en cap cas no examinarà ni exercitarà cap control sobre el contingut de cap més pàgina de la xarxa.

Així mateix, tampoc no garanteix la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seva propietat a les qual es pugui accedir mitjançant els enllaços.

PUBLIDASER, S.L. declara que ha adoptat totes les mesures necessàries per a evitar qualsevol dany que pugui derivar-se de la navegació per les seves pàgines web. En conseqüència, PUBLIDASER, S.L. no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que pugui sofrir l’usuari a causa de la navegació per internet.

PUBLIDASER, S.L. no es responsabilitza dels danys o perjudicis de qualsevol mena rebuts per l’usuari a causa d’errors o desconnexions a les xarxes de telecomunicacions que produeixin la suspensió, la cancel·lació o la interrupció del servei de la web durant la prestació d’aquest servei o amb caràcter previ

L’accés a la web www.puntvalles.com no implica l’obligació de l’empresa de controlar l’absència de virus o qualsevol altre element informàtic danyós. Correspon a l’usuari, en tot cas, de disposar d’eines adequades per a detectar i desinfectar programes informàtics nocius.

PUBLIDASER, S.L. no es responsabilitza dels danys produïts en els equips informàtics, documents i/o fitxers dels usuaris o de tercers durant la prestació del servei al portal. 

4. PUBLICITAT

La web www.puntvalles.com podrà allotjar continguts publicitaris o patrocinats. Els anunciants o patrocinadors són els únics responsables d’assegurar que el material tramès per ser inclòs a la web compleix les lleis que en cada cas siguin aplicables.

PUBLIDASER, S.L. no serà responsable de cap error, inexactitud ni irregularitat que pugui haver-hi en els continguts publicitaris o dels patrocinadors. 

5. MODIFICACIONS

PUBLIDASER, S.L. es reserva el dret de fer les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, als seus llocs web, tant pel que fa als continguts com a les condicions d’ús o a les condicions generals de contractació. Aquestes modificacions podran fer-se mitjançant els seus llocs web, de qualsevol forma admissible en dret i seran de compliment obligat durant el temps que romanguin publicades a la web i fins que no siguin modificades.

6. RESERVA DE COOKIES

Consulteu la nostra Política de cookies en aquesta pàgina.

7. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Consulteu la nostra Política de privacitat en aquesta pàgina.

8. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Els drets de propietat intel·lectual i industrial derivats de tots els texts, imatges i també dels mitjans i formes de presentació i muntatge de les seves pàgines pertanyen, per si mateixos o com a cessionari, a PUBLIDASER, S.L. Seran, per tant, obres protegides amb propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol i hom els podrà aplicar tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats. En compliment de la Llei de la Propietat Intel·lectual es prohibeix expressament la reproducció, distribució, comunicació pública i utilització de la totalitat o de part dels continguts de les seves pàgines web sense el consentiment explícit de PUBLIDASER, S.L.

Així mateix, PUBLIDASER, S.L. es reserva la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes de resultes de la utilització indeguda de les seves pàgines web i continguts o per l’incompliment d’aquestes condicions.

9. ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

La relació entre l’usuari i PUBLIDASER, S.L. es regirà per la normativa espanyola vigent. Per a decidir sobre qualsevol controvèrsia que pugui sorgir entre l’usuari i PUBLIDASER, S.L. seran competents els jutjats o tribunals de la localitat de Barcelona.

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès